berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

MaviAyGames | Saldırı Efekt 2025-06-30

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

He birde sistem sana ait değil bidee :) dostum alıntıdır diye bir not zorunluluğu yok seni tanımıyorum tanısam bunu yapardım yinede eline sağlık kanıt ve upload için.
sistem bana ait olmamasına rağmen oyuna ekleyip test edip ve bunun çalıştığını kanıtlamam da bir emek değil mi hocam bunu yapmayan yardımsever arkadaşlarımızda varken , kopyala yapıştırdan ziyade :)

sistem bana ait olmamasına rağmen oyuna ekleyip test edip ve bunun çalıştığını kanıtlamam da bir emek değil mi hocam bunu yapmayan yardımsever arkadaşlarımızda varken , kopyala yapıştırdan ziyade :)
Bir kopyala yapıştır daha yapmaya üşendiğin forum da bu ne alıntı merakı daha fazla konuyu meşgul etme iyi forumlar

Bir kopyala yapıştır daha yapmaya üşendiğin forum da bu ne alıntı merakı daha fazla konuyu meşgul etme iyi forumlar
kopyala yapıştırı yapan sizsiniz ben değilim . Sistemi bizzat kurup test edende türkçeleştirende benim. Ayrıca kanıt silinmiş bir kanıt atarsınız umarım. :) iyi forumlar

kopyala yapıştırı yapan sizsiniz ben değilim . Sistemi bizzat kurup test edende türkçeleştirende benim. Ayrıca kanıt silinmiş bir kanıt atarsınız umarım. :) iyi forumlar
kanitt.png

iyi forumlar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri