BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

MaviAyGames | Saldırı Efekt 2025-06-30

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

alıntı olduğunu belirtseydiniz keşke.

alıntı olduğunu belirtseydiniz keşke.
Sistemin yapımcısı olduğumu yazan bir ibare yok kanıtta kime ait olduğu belli oluyor. Yapımcı forumumuzun bir kullanıcısı olsa kendisi paylaşırdı zaten değil mi?

Bende effect gelmiyor src full build eti

Sistemin yapımcısı olduğumu yazan bir ibare yok kanıtta kime ait olduğu belli oluyor. Yapımcı forumumuzun bir kullanıcısı olsa kendisi paylaşırdı zaten değil mi?
sistemi x forumda paylaşan benim oradan alıp paylaşmışsınız, ben de sistemi ekleyip test edip kanıtlı paylaşmama rağmen alıntı oalrak belirtmişim video da bana ait en azından nacizane alıntı diye yazabilirsiniz. Yapımcı ile alakasını anlayamadım. Herşey illa kurala dayanmamlı bence :)

sistemi x forumda paylaşan benim oradan alıp paylaşmışsınız, ben de sistemi ekleyip test edip kanıtlı paylaşmama rağmen alıntı oalrak belirtmişim video da bana ait en azından nacizane alıntı diye yazabilirsiniz. Yapımcı ile alakasını anlayamadım. Herşey illa kurala dayanmamlı bence :)
He birde sistem sana ait değil bidee :) dostum alıntıdır diye bir not zorunluluğu yok seni tanımıyorum tanısam bunu yapardım yinede eline sağlık kanıt ve upload için.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri