- Konular
- 15
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 865
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
korumasız olan serverde wall hack gibi şeyleri yapamıyorum araştırdım fakat olmadı
- Konular
- 15
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 865
- DevLira
- 0
Clns bulamıyorum
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,287
- DevLira
- 0
cheat engine ye gerek yokki korumasız sunucularda 
önce oyunun korumasına bak örnek : themidia vmp falan filan hic yoksa scylla hide kullanma sonra oyunu yada dump ladıgın exe yada bin'i
ida ya at ctrl+r miydi ctrl + f12 miydi öyle birsey di stringllere gir ve + decompiler'i yükle ida 'ya string lere girdin ya Skip arat sonra string'in adresine x sonra zaten c.e deki asm kısmı gelir aynı izleyerek yaparsın skip yoksa jmp olarak cıkar skip'in bi altındaki ne git jmp'yi bul aynı isleme denk gelir lea dedigin mov da ola bilir orası sana kalan birsey yada rasgele bi pointer ata bak nan'dan yukarı +13 yaparsan elde edersin
basitce (karakter ismini c.e den arat) kalıcısını bul stringlere bak CPythonCharacterManager yazar 0x14 0x10 larda ınstance var bu kadar
onu da yapamassan aob kullan aob'u da kullanamassan skip yerine pick kullan aynı sey pick'i de yapamassan skip'in üstünde bir string daha vardı onu kullan baska sunucudan bak

önce oyunun korumasına bak örnek : themidia vmp falan filan hic yoksa scylla hide kullanma sonra oyunu yada dump ladıgın exe yada bin'i
ida ya at ctrl+r miydi ctrl + f12 miydi öyle birsey di stringllere gir ve + decompiler'i yükle ida 'ya string lere girdin ya Skip arat sonra string'in adresine x sonra zaten c.e deki asm kısmı gelir aynı izleyerek yaparsın skip yoksa jmp olarak cıkar skip'in bi altındaki ne git jmp'yi bul aynı isleme denk gelir lea dedigin mov da ola bilir orası sana kalan birsey yada rasgele bi pointer ata bak nan'dan yukarı +13 yaparsan elde edersin
basitce (karakter ismini c.e den arat) kalıcısını bul stringlere bak CPythonCharacterManager yazar 0x14 0x10 larda ınstance var bu kadar
onu da yapamassan aob kullan aob'u da kullanamassan skip yerine pick kullan aynı sey pick'i de yapamassan skip'in üstünde bir string daha vardı onu kullan baska sunucudan bak
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Online süresi
- 8d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 865
- DevLira
- 0
bu fotoğraflara ulaşamadım, sadece cheat engine üzerinden Refarenced Strings bunları biliyorum bunlara ctrlf+f yazıyorum Skip,Pick,Cnsl deniyorum fakat hiç birini bulamıyorum hocam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)