Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kahire Üniversitesi (Mısır)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 70

Mehmetcan Y.k

Mehmetcan Yalçınkaya
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
230
Online süresi
10mo 21d
Reaksiyon Skoru
1,308
Altın Konu
2
Başarım Puanı
289
MmoLira
3,984
DevLira
63
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tanıtım: Kahire Üniversitesi, Kuzey Afrika’nın en köklü ve prestijli eğitim kurumlarından biridir. Nil Nehri kıyısında yer alan bu üniversite, tıp, eczacılık, mühendislik ve sosyal bilimler gibi alanlarda sunduğu yüksek standartlı eğitimle bilinir. Arap dünyası ve Afrika’daki lider akademik merkezlerden biri olarak, geniş bir uluslararası öğrenci topluluğuna ev sahipliği yapar. Modern kampüsü, Mısır’ın zengin tarihi ve kültürel mirasıyla bütünleşir. Kahire Üniversitesi, özellikle sağlık bilimleri ve Ortadoğu çalışmalarında yaptığı araştırmalarla küresel bir etkiye sahiptir.

Tarihçe: 1908’de kurulan Kahire Üniversitesi, Mısır’ın modern eğitim sisteminin temel taşlarından biri olarak ortaya çıktı. Osmanlı sonrası dönemde, Mısır’ın entelektüel ve bilimsel gelişimini hızlandırmak amacıyla kurulan üniversite, kısa sürede bölgenin en önemli akademik merkezlerinden biri haline geldi. 20. yüzyıl boyunca, Mısır’ın bağımsızlık hareketlerinde ve Arap dünyasının modernleşme çabalarında önemli bir rol oynadı. Tıp ve mühendislik fakülteleri, Afrika ve Ortadoğu’daki sağlık ve altyapı projelerine liderlik etti. Bugün, Kahire Üniversitesi, bölgedeki en büyük öğrenci nüfusuna sahip kurumlardan biri olarak eğitim ve araştırma alanında öncülüğünü sürdürüyor.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri