kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Stellenbosch Üniversitesi (Güney Afrika)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

Mehmetcan Y.k

Mehmetcan Yalçınkaya
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
230
Online süresi
10mo 21d
Reaksiyon Skoru
1,306
Altın Konu
2
Başarım Puanı
289
MmoLira
3,963
DevLira
63
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tanıtım: Stellenbosch Üniversitesi, Güney Afrika’nın batı şeridindeki şarap bölgesinde, pitoresk Stellenbosch kasabasında bulunur. Tarım, mühendislik, Afrika dilleri ve sosyal bilimler gibi alanlarda sunduğu programlarla tanınır. Üniversite, hem Afrikaans hem de İngilizce eğitim sunarak geniş bir öğrenci kitlesine hitap eder. Tarihi binaları ve modern tesisleriyle çevrili kampüsü, akademik mükemmeliyetin yanı sıra kültürel bir deneyim sunar. Stellenbosch, özellikle sürdürülebilir tarım ve biyoteknoloji gibi alanlarda Afrika’nın geleceğine yönelik yenilikçi çözümler üreten bir merkezdir.

Tarihçe: 1903’te kurulan Stellenbosch Üniversitesi, kökenini 17. yüzyıldaki Hollanda koloni dönemine kadar izler. Başlangıçta bir tarım ve eğitim merkezi olarak faaliyet gösteren kurum, 1918’de üniversite statüsüne kavuştu. Afrikaans dilinin ve kültürünün gelişiminde önemli bir rol oynadı ve bu nedenle Güney Afrika’nın kültürel tarihinde özel bir yere sahiptir. Apartheid döneminde karmaşık bir konuma sahip olsa da, son yıllarda çeşitliliği ve kapsayıcılığı artırmak için önemli adımlar attı. Günümüzde, küresel üniversite sıralamalarında üst sıralarda yer alan Stellenbosch, Afrika’nın tarım ve teknoloji alanındaki liderlerinden biridir.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri