ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RedM Vander Linde Çete Üyesi Jack Marston

xranzei

Manager
Turkmmo Discord Nitro Booster
Yönetici
Turnuva
Yarışma
Katılım
14 Haz 2024
Konular
158
Mesajlar
3,880
Çözüm
8
Online süresi
3mo 1d
Reaksiyon Skoru
2,079
Altın Konu
17
Başarım Puanı
206
MmoLira
2,233
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ekran görüntüsü 2025-04-07 220732.png
Hikaye
Jack Marston, 1895 yılında Van der Linde çetesinin iki üyesi olan kanun kaçağı John Marston ve fahişe Abigail Roberts'ın ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.

Çetenin içinde doğan bir çocuk olarak, çete Jack için geniş bir aile haline geldi. Çetenin çoğunu, onun büyümesini izleyen ve masumiyetini daha alçakça eylemlerinden koruyan vekil teyzeleri ve amcaları olarak görüyordu. Jack'in bebekliği sırasında babası, Jack'in biyolojik oğlu olup olmadığına dair şüpheleri ve John'un onu yetiştirme becerisine dair korkuları nedeniyle onunla bağ kurmakta birçok zorluk yaşadı. 1896 yılı civarında John çeteden bir yıllığına ayrılır ve geri dönmeden önce birçok çete üyesiyle arasının açılmasına neden olur ve Jack'e iyi bir baba olabileceği konusunda şüphe uyandırır.

Çetede büyürken, üyeler annesi dışında tek sosyal etkileşim kaynağı olarak hizmet edecek, Jack sık sık Dutch van der Linde ve Bill Williamson'ın kahramanlıkları hakkında anlattıkları hikayeleri dinlemek için geç saatlere kadar ayakta kalacaktı.
1899 yılına gelindiğinde Jack çeteyle birlikte yaşamaktadır ve zamanının çoğunu annesi Abigail ile geçirmesine rağmen çete üyeleri tarafından bakılmaktadır. Jack sık sık çetenin kampında oyun oynarken bulunabilir, ancak nadiren kamptan ayrılır; bunun önemli bir istisnası Arthur Morgan'ın onu balığa götürmesidir; bu gezi Pinkerton ajanları Andrew Milton ve Edgar Ross'un gelişiyle bozulur.

Çete Clemens Point'e taşındığında, Jack kampta başıboş dolaşan bir Catahoula Cur görür. Jack'in çok hoşuna gidecek şekilde, çete köpeği yanına alır ve Dutch ona “Cain” adını verir. Aynı bölümün ilerleyen kısımlarında Jack, Braithwaite ailesi tarafından bir intikam eylemi olarak kaçırılır ve Angelo Bronte'ye verilir. Jack'in kaçırılması çetede öfke ve korku uyandırır, ancak Jack'i Bronte'nin malikanesinde güvenli bir şekilde bulmayı başarırlar, Dutch onu geri almak için bir anlaşma yapar. Jack, Bronte tarafından kendisine iyi davranıldığını, bir kutu oyuncak verildiğini, düzenli banyo yaptırıldığını, spagetti yedirildiğini ve İtalyanca “at” ve “terlik” kelimelerini öğrendiğini açıklar. Çetenin Shady Belle'deki yeni kampına geri döndükten sonra, Jack'in sağ salim kurtarılmasını kutlamak için bir parti düzenlenir.
Daha sonra, çete bir dizi felaketten sonra yeni kampları Beaver Hollow'a yerleşir ve içerideki gerilim tüm zamanların en yüksek seviyesindedir. Jack sık sık korktuğunu ve kavgaların durmasını istediğini söyler. Çete bir treni soyarken, Abigail Ajan Milton tarafından kaçırılır ve John eski silah arkadaşları tarafından vurularak ölüme terk edilir. Arthur'u dehşete düşüren Dutch ikisini de kurtarmayı reddedince Arthur, Tilly Jackson'a Jack'i Copperhead Landing'e götürmesini ve Sadie'nin Abigail'le birlikte dönmesini beklemesini söyler. Arthur Jack'e veda eder ve genç çocuğa “cesur olmasını” söyler. Tilly daha sonra Jack'i de yanına alarak uzaklaşır; Jack, ilerlemiş tüberkülozu nedeniyle bunun Arthur'u son görüşü olacağından habersizdir.

Ekran görüntüsü 2025-04-07 220531.png
 
Paylaşım için teşekkürler.
 
Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst