Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Abigail ilk kez, Blackwater'daki başarısız feribot soygununun ardından Van der Linde çetesinin geri kalanıyla dağlarda seyahat ettikten sonra terk edilmiş bir maden kasabasına sığındıktan sonra ortaya çıkar. Davey Callander'ın yaralarına yenik düştüğüne işaret eder. Çok geçmeden, Arthur Morgan'dan kar fırtınasına çıkıp John Marston'ı geri getirmesini isteksizce talep eder ve Hosea'nın biraz ikna etmesinden sonra isteksizce kabul eder ve Javier Escuella ile birlikte yola çıkar. John geri döndüğünde, yaptıklarından dolayı onu azarlar. Çete Leviticus Cornwall trenini soymadan kısa bir süre önce, Abigail ve Jack John'u ziyaret eder ve Abigail, John'un oğullarına karşı ilgisizliğine sinirlenir.
Abigail, oğlunun kampta sıkılmasından endişe ettiği için Arthur'dan Jack'i balığa götürmesini ister. Ayrıca John'un işe yaramazlığına işaret ederek Arthur'dan Jack'e yeni kıyafetler almak için biraz para isteyebilir
Jack hiçbir yerde bulunamayınca Abigail dehşete düşer ve Jack'in Braithwaite'ler tarafından kaçırıldığını öğrenir. Dutch, Jack'i ona geri getireceğine söz verir ve çete Jack'in malikânede olmadığını öğrendiğinde Abigail dehşete düşer.
Arthur, John ve Dutch, Jack'i Angelo Bronte'den geri almayı başardıktan sonra, Jack'in yanına koşar ve onun dönüşünü kutlamak için bir parti düzenler.
Hosea ile birlikte Lemoyne Ulusal Bankası'nda keşif yapan Abigail, şüphe çekmemek için New England'dan gelen emlak yatırımcıları gibi davranma fikrini ortaya atar. Rastgele bir konuşmada Hosea, Simon Pearson'a Abigail'in gördüğü “en iyi aktris” olduğunu söylerken duyulabilir. Ayrıca kasabaya yaptıkları yolculuk sırasında Abigail'in “küçük bir patlayıcı cihaz yerleştirdiğinden” ve bunun geri döndüklerinde “büyük bir patlama” yaratacağından bahseder.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 128
- Cevaplar
- 4
- Görüntüleme
- 144