HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorun şu ki Vds server kiraladım onlarda dışardan bsd yükleme hizmeti yokMerhaba,
https://forum.turkmmo.com/konu/3856...-python-3-mysql-5-6-hem-build-al-hem-oyun-ac/
Bu konudaki bsdyi kullanabilirsin build almadan önce " pkg install -y ccache " kodunu mutlaka gönder.
Ben sorunsuz build aldım açtım herhangi bir sorun yok files'ta.
freebsd 13.1 sürümünde 64 bit bsd'de derlenecek şekilde ayarladım, mysql sürümünü mariadb 10.11 e güncelledim, konudaki fixleri uyguladım, oto sil-sat ekledim (dracarys v2), dosyaları github'a taşıdım, vds sunucuda 20 gündür sorunsuz çalışmaktadır. İsteyen olursa iletişime geçebilir.
discord: m.c.sarikaya
Eline sağlıkfreebsd 13.1 sürümünde 64 bit bsd'de derlenecek şekilde ayarladım, mysql sürümünü mariadb 10.11 e güncelledim, konudaki fixleri uyguladım, oto sil-sat ekledim (dracarys v2), dosyaları github'a taşıdım, vds sunucuda 20 gündür sorunsuz çalışmaktadır. İsteyen olursa iletişime geçebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 142606

KARAKTERLER GM OLARAK OLUŞUYO NASIL DÜZELTİCEM BİDE NESNE MARKETİ FELAN NASIL DÜZENLİCEM
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)