HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güncel
0'dan kurulum yaptığımda bütün sorunları tek tek gidermeme rağmen oyuna giriş yaparken Connect hatası veriyordu. Çözüm için bir çok uğraş verdim (MySQL tablolarını onarma, içini temizleme dışarı çıkarma, Mariadb kurulumu vs) Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar da uğraşmasın diye çözümün çok basit bir şey olduğunu ama o süreçte gözden kaçtığını gördüm. Tek sorun çalışan sh'lere izin vermemiş olmamdan kaynaklıydı. Tek eksik şuydu;Paylaşm için teşekkürler, çok umut verici görünüyor. Şu ana kadar her şeyi sorunsuz hallettim ama client başlatamıyorum ve syserr dosyasında da herhangi bir hata yok. Sürekli başlatmayı deniyorum ama ne bir hata mesajı geliyor ne de başka bir şey oluyor.
[CODE title="İzinler"]cd /home/main/
chmod 777 *.sh (İsteyen Sadece okuması için 755 de yapabilir) [/CODE]
HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR ELİNDE 65 /250 SİLAHLAR ZIRHLAR KOSTÜMLER VB. İTEMLER VARMI EKLEMEK İÇİN SÖKMENİZE GEREK YOK YORULMAYIN BEN SÖKERİM PACK VAR SA YETERLİ ARKADAŞLAR (METİN2TİME ,FUSYA2 , EFSANE2 DEKİ İTEMLER OLURSA YETERLİDİR
kardeş konuların altına yazmak yerine istek öneri falan forumu kullansan mı acaba her konuya flood atmaHERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR ELİNDE 65 /250 SİLAHLAR ZIRHLAR KOSTÜMLER VB. İTEMLER VARMI EKLEMEK İÇİN SÖKMENİZE GEREK YOK YORULMAYIN BEN SÖKERİM PACK VAR SA YETERLİ ARKADAŞLAR (METİN2TİME ,FUSYA2 , EFSANE2 DEKİ İTEMLER OLURSA YETERLİDİR
YAZDIM KARDEŞİM ORAYA DA BELİRTİMkardeş konuların altına yazmak yerine istek öneri falan forumu kullansan mı acaba her konuya flood atma
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)