YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli) v.2

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 13 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1745434311399.png

peki bunun cozumu nedir acaba

Arkadaşlar merhabalar; 3 günlük bir uğraşın sonunda orjinal İSO dosyası ile kurulumu sorunsuz bir şekilde yapmayı başardım. Bu süre zarfında indirmediğim BSD kalmadı desem yeridir :D Kendi sunucusunda veyahut 0'dan BSD ile kurmak isteyenler için tek tek sunuculardan toplayıp oluşturduğum pkg ve mysql 5.6 dosyasını paylaşıyorum. Hiçbir yerde bulamadım ben de hazır kurulu BSD'ler içinden çektim, umarım işinize yarar.

[CODE title="Kurulacak PKG Komutları"]Kurulum PKG:

pkg install -y pkg autoconf automake boost-libs binutils ccache ca_root_nss cmake curl expat gcc11 gcc12 gettext-runtime gettext-tools gdb gmake gmp groff indexinfo help2man icu jsoncpp libarchive libedit libevent libnghttp2 libtextstyle libtool libuv libffi libiconv liblz4 libpaper libxml2 m4 meson makedepend mpc mpdecimal mpfr ninja perl5 pkgconf pcre2 perl5 psutils python27 rhash source-highlight texinfo xxhash python python3 python311 python39 readline uchardet unixODBC zstd[/CODE]

Not: Kurulum "FreeBSD-13.5-RELEASE-i386-disc1" de test edilmiştir.

İndirilecek Pkg Dosyaları için: cd /var/cache/pkg/ içine atarak pkg add pkgadı.pkg olarak kurabilirsiniz.

Adsız.jpg

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri