HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tüh ya hemen bildirelim
Yok öyle değil var aslında fakat yok .donuda doldurunaltyapı dosya dropları ayarlı değil 3-5 item ekliydi nesne markette öyle test amaçlı
Çözdüm demiştin .donu çözdüm bende sadece navicat da hesap açınca gm başlıyor onu çözemedim
ışınlanırken atma sorununu çözmüştüm kanka boss ring e bakmadım senin yazdığın boss ring se onu yeni farkettim de bende direk ışınlanmıyor normal ışınlanırken client kapanma sorununu çözdümYok öyle değil var aslında fakat yok .d
Çözdüm demiştin .d
mapten dolayı ışınlanmıyor questi kontrol edin bi zindan takibin map index 718 idi. bende çalışıyordu müsait vakiite tekrar kurup bakarım ama muhim birşey değil haritayı değişitrebilirsiniz. Sistem rayanu server filesden alındı zaten yada ordan bi karşılaştırabilirsiniz.ışınlanırken atma sorununu çözmüştüm kanka boss ring e bakmadım senin yazdığın boss ring se onu yeni farkettim de bende direk ışınlanmıyor normal ışınlanırken client kapanma sorununu çözdüm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)