Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu filesin bildiğim bütün hatalarını arındırdım. Ama tavsiyem oyun açmayınız. Alt yapı temiz olabilir ama sistemler sorunlu bilginize core yersiniz kimse de çözemez. Syser ve debugda bile anlamazsınız
işin ehli olmadığın için konuşuyorsun dostum ben serveri şuan tüm herşeyiyle sorunsuz düzenledim her koduna ekstra müdehale ettim baktım deylı baktım tüm dosyalara a dan z ye bakarsan sorun kalmaz azcık bilgin olsun yeter öyle chatGPT ile felan oyun yapmaya çalışırsalar birşey başaramazlar zatenBu filesin bildiğim bütün hatalarını arındırdım. Ama tavsiyem oyun açmayınız. Alt yapı temiz olabilir ama sistemler sorunlu bilginize core yersiniz kimse de çözemez. Syser ve debugda bile anlamazsınız
şuanki haliyle açamazsın zaten bir çok bug fix edilcek sorun var onları düzeltmeden sistemleri ayarlamadan zor açmak core yersinoyun açan varmı acaba
herşey tamamda pack açıcı ne kullanmalıyım hata alıyorum paketledikten sonra packmaker lite ile paketledim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)