HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oranlar derken tam olarak yapmak istediğini iletirsen yardımcı olayımordan mı değişcez oranları
kanka bana hızlı menü içerisinde rank sistemi var onun oranlarını değişmem lazımroot > game.py içerisinde FT_GAME_MENU olarak arat çıkar
rank sistemindeki oranları değişcem bulamadım onu arıyorumoranlar derken tam olarak yapmak istediğini iletirsen yardımcı olayım
Dcden ekle istersen konuyu
ünvan penceresinden bahediyorsan eğer şu 1-2-3 diye sırasıyla aldığın sistemi diyorsan onun oranlarını srcden değiştirirsin . Packtan sadece görünümü değişir verdiği oranlar yine srcdeki oran neyse onda sabit kalır .kanka bana hızlı menü içerisinde rank sistemi var onun oranlarını değişmem lazım
Kanka bu filesin kendinde var ama yerini bulamadım aratıyorum src de de bi aratım bakalım bulamazsan sorarım yine sanaDcden ekle istersen konuyu
ünvan penceresinden bahediyorsan eğer şu 1-2-3 diye sırasıyla aldığın sistemi diyorsan onun oranlarını srcden değiştirirsin . Packtan sadece görünümü değişir verdiği oranlar yine srcdeki oran neyse onda sabit kalır .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)