Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

HWID Ban Sistemi 2025-06-30

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Uris
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 1K

Uris

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
202
Online süresi
22g 64806s
Reaksiyon Skoru
305
Altın Konu
0
Başarım Puanı
184
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay 15 Gün
MmoLira
12,594
DevLira
51

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar için bir KEY oluşturuyor ve bu KEY'e ban atıyor.

Ekli dosyalar

• Hwid Ban Sistemi.rar
    18.9 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kodları inceledim ve yaptığım incelemeye göre, "KEY oluşturma" gibi bir işlem bulunmuyor. Kod, aslında yalnızca mevcut olan HWID (Hardware ID) bilgilerini alıp, açık bir şekilde sunucuya gönderiyor. Bu işlemin sonucunda ise, sabit disk seri numarasına (HDD serial) dayalı bir yasaklama (ban) uygulanıyor. Yani burada herhangi bir "KEY" oluşturma süreci yok, bu yazı biraz kafa karıştırıcı olmuş. Paylaşım için yine de teşekkürler.

Kodları inceledim ve yaptığım incelemeye göre, "KEY oluşturma" gibi bir işlem bulunmuyor. Kod, aslında yalnızca mevcut olan HWID (Hardware ID) bilgilerini alıp, açık bir şekilde sunucuya gönderiyor. Bu işlemin sonucunda ise, sabit disk seri numarasına (HDD serial) dayalı bir yasaklama (ban) uygulanıyor. Yani burada herhangi bir "KEY" oluşturma süreci yok, bu yazı biraz kafa karıştırıcı olmuş. Paylaşım için yine de teşekkürler.
bir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri değiştirir sende adamın hwidini aldım sanarsın banlarsın, bir sonraki logininde yine değiştirir yine girer :)

bir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri değiştirir sende adamın hwidini aldım sanarsın banlarsın, bir sonraki logininde yine değiştirir yine girer :)
Hile işleri ilen ugraşan arkadaşlar spoofer yapıyor bu kadar yorum yaparken bunun da yapıldıgını düşünüp yorum yapman gerekliydi.Sonuçta yazılım konusunda tersine mühendislik isimli bir çalışma mevcut

Hile işleri ilen ugraşan arkadaşlar spoofer yapıyor bu kadar yorum yaparken bunun da yapıldıgını düşünüp yorum yapman gerekliydi.Sonuçta yazılım konusunda tersine mühendislik isimli bir çalışma mevcut
adam neyi hwid olarak isimlendirdiğini bilmezse spoofer yapamaz, buraya açık açık hddserial alıyorum diye kaynak paylaştığında değiştirmesi gereken şeyi görüyor adam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri