- Konular
- 202
- Online süresi
- 22g 64806s
- Reaksiyon Skoru
- 305
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 12,594
- DevLira
- 51
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayar için bir KEY oluşturuyor ve bu KEY'e ban atıyor.
Bilgisayar için bir KEY oluşturuyor ve bu KEY'e ban atıyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri...
- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 479
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 12,483
- DevLira
- 6
Kodları inceledim ve yaptığım incelemeye göre, "KEY oluşturma" gibi bir işlem bulunmuyor. Kod, aslında yalnızca mevcut olan HWID (Hardware ID) bilgilerini alıp, açık bir şekilde sunucuya gönderiyor. Bu işlemin sonucunda ise, sabit disk seri numarasına (HDD serial) dayalı bir yasaklama (ban) uygulanıyor. Yani burada herhangi bir "KEY" oluşturma süreci yok, bu yazı biraz kafa karıştırıcı olmuş. Paylaşım için yine de teşekkürler.
- Konular
- 127
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 1,276
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,345
- DevLira
- 12
bir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri değiştirir sende adamın hwidini aldım sanarsın banlarsın, bir sonraki logininde yine değiştirir yine girerKodları inceledim ve yaptığım incelemeye göre, "KEY oluşturma" gibi bir işlem bulunmuyor. Kod, aslında yalnızca mevcut olan HWID (Hardware ID) bilgilerini alıp, açık bir şekilde sunucuya gönderiyor. Bu işlemin sonucunda ise, sabit disk seri numarasına (HDD serial) dayalı bir yasaklama (ban) uygulanıyor. Yani burada herhangi bir "KEY" oluşturma süreci yok, bu yazı biraz kafa karıştırıcı olmuş. Paylaşım için yine de teşekkürler.
- Konular
- 202
- Online süresi
- 22g 64806s
- Reaksiyon Skoru
- 305
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 12,594
- DevLira
- 51
Hile işleri ilen ugraşan arkadaşlar spoofer yapıyor bu kadar yorum yaparken bunun da yapıldıgını düşünüp yorum yapman gerekliydi.Sonuçta yazılım konusunda tersine mühendislik isimli bir çalışma mevcutbir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri değiştirir sende adamın hwidini aldım sanarsın banlarsın, bir sonraki logininde yine değiştirir yine girer![]()
- Konular
- 127
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 1,276
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,345
- DevLira
- 12
adam neyi hwid olarak isimlendirdiğini bilmezse spoofer yapamaz, buraya açık açık hddserial alıyorum diye kaynak paylaştığında değiştirmesi gereken şeyi görüyor adamHile işleri ilen ugraşan arkadaşlar spoofer yapıyor bu kadar yorum yaparken bunun da yapıldıgını düşünüp yorum yapman gerekliydi.Sonuçta yazılım konusunda tersine mühendislik isimli bir çalışma mevcut
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)