- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
dostum bana başkası verdi ismini söylemeyeceğim zaten satın almışlar fakat bu halde dediler önce veya sonrasını bilemem kullanmak istersende kullan dediler bende kullandım sonuçta ücretini verip almışlarKendisinden orjinal saf hali ile satın alsan zaten bu sorunların fixli olduğunu gorebilirdin başka şekilde elde etmeden
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
1 satır kod silmedim dostum beni başkalarıyla karıştırma bayağı bir üzerinden geçtim insanlara farklı tavır sergilemeseydin yine sistemi aldıkları yerden yani sana yaptırırlardı anlatabildim umarım ayrıca ücret bile almadım yaptığım şeydenYok 1 satır silip fix attığını sanıp burada reklam yapsınlar işleri o
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 129
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 19,664
- DevLira
- 21
Aaa kardeşim öyle deme,kendisi bilgisi ve tecrübesi ile piyasada tek,eşi benzeri yok olamaz olması teklif dahi edilemez anayasının 4. maddesinde ne yazıyo 'Welberw,metin2 piyasasının tartışmasız en iyi developerı'dır,degiştirilmesi yada düzeltilmesi asla teklif edilemez' bu maddeyi unutma mazallah 25 yıl yatarı var.1 satır kod silmedim dostum beni başkalarıyla karıştırma bayağı bir üzerinden geçtim insanlara farklı tavır sergilemeseydin yine sistemi aldıkları yerden yani sana yaptırırlardı anlatabildim umarım ayrıca ücret bile almadım yaptığım şeyden
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Boş yapma 10 11 yıldır metin2 ile uğraşıyorum görebileceğin en mütevazi insanlardan biriyim bunuda benimle çalışan herkes bilirAaa kardeşim öyle deme,kendisi bilgisi ve tecrübesi ile piyasada tek,eşi benzeri yok olamaz olması teklif dahi edilemez anayasının 4. maddesinde ne yazıyo 'Welberw,metin2 piyasasının tartışmasız en iyi developerı'dır,degiştirilmesi yada düzeltilmesi asla teklif edilemez' bu maddeyi unutma mazallah 25 yıl yatarı var.
Ama sen ve bu konuyu açan e.lere farklı tavır takınıyorum bunu anlayabilecek kapasiteniz yok sizin
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Boş yapma sende hadi sorunu olan benden aldıysa gelir ücretsiz çözdürür bi lütufmuş gibi ücret almadım da ne ? Kaçak sistem kullanıyorsun 1 satırlık işi yapıp komple sistemin reklamını kendi üzerinden yapıyorsun mükemmel kafalar sizin gibiler bu dilden anlıyor birinizle reelde görüşmeyi çok umuyorum gerçekten1 satır kod silmedim dostum beni başkalarıyla karıştırma bayağı bir üzerinden geçtim insanlara farklı tavır sergilemeseydin yine sistemi aldıkları yerden yani sana yaptırırlardı anlatabildim umarım ayrıca ücret bile almadım yaptığım şeyden