ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar mariadb 10 6 alt yapı Files kuruyorum navicata baglandiktan sonra ekstra yapmam gereken şey nedir çünkü ftp dizininde sql dosyası var oradakileri nasil ne yapmam lazım
Merhabalar mariadb 10 6 alt yapı Files kuruyorum navicata baglandiktan sonra ekstra yapmam gereken şey nedir çünkü ftp dizininde sql dosyası var oradakileri nasil ne yapmam lazım
cd /var/db
Yolunda bulunan MySQL klasörünü sileceksin komut şu; sırasıyla
cd /var/db
rm-rf mysql
MySQL klasörü silinecek
Daha sonra server dosyaları içinde bulunan mysqlxxx.tar.gz dosyasını cd /var/db konumuna atıp
tar zxvf mysqlxxx.tar.gz
Yazup açacaksın dosyası daha sonra reboot at giriş yap
Hocam öyle yapıyorum da ftp dizininde sql dosyaları var mainden önce var db de değil onlari mysqla navivata suruklememiz lazim diye söylediler anlamadim
cd /var/db
Yolunda bulunan MySQL klasörünü sileceksin komut şu; sırasıyla
cd /var/db
rm-rf mysql
MySQL klasörü silinecek
Daha sonra server dosyaları içinde bulunan mysqlxxx.tar.gz dosyasını cd /var/db konumuna atıp
tar zxvf mysqlxxx.tar.gz
Yazup açacaksın dosyası daha sonra reboot at giriş yap
Hocam öyle yapıyorum da ftp dizininde sql dosyaları var mainden önce var db de değil onlari mysqla navivata suruklememiz lazim diye söylediler anlamadim
Sürüklüyorum bu sefer Örnek veriyorum item proto ve mob proto tablolari tamamen boşaliyor eğer vaktiniz var ise müsaitseniz any üzerinden yardımcı olma imkanınız var mıdır acaba teşekkürler