xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

cb4wtu Denilen elemanın Warez dosyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LEGARDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

zamanında bana kazık atmıştı bu eleman :D tehdit ediyorlar beni diye 8 7 k aldıgını unutu

,

MYSQL 5.6 BSD 13 VS2022

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Forumda gerçekten anlamadığım şeyler var. 1 tane yetkili gelip açıklarsa çok sevinirim. Mesela bu ali türkoğlu denen dallamanın 30. hesabı falan aynı hesaptan 3-5 defa ban yiyip admin kadrosundan kankası kimse artık ona açtırmışlığı da var. Mesela görüyorsunuz yeni hesap açıp gelmiş aynı nickle neden direkt banlamıyorsunuz? sadece ali türkoğlu özelinde değil forumda sayısız kişi var buna benzer. Yazık yani derdiniz ne 3-5 tane kostüm icon konusu açılmaz endişesi mi? gireyim bi unpack e açayım 3-5 tane konu rahatlayın. Maddi çıkar mı sağlıyorsunuz? onda da endişelenmeyin atın iban hepimiz bir şeyler sallayalım nedir yani bu admin kadrosunun derdi ne sok çıkar sok çıkar yalama yaptı artık aynı kişiler 20 hesapla doluşuyor forumda. Ben adminlerden tekinin kendi server tanıtım konusuna yorum botu attığını gördüm ya gerçekten kadro rezil.
'' Admin kadrosundan kankası kimse artık ona açtırmışlığı var ''
Burada kurduğun cümleye bakacak olursak adminlerden birisi yetkisini kötüye kullanıyor iddian var. 24 saat içerisinde gerekli kanıtları bana atarsan ilgili admin arkadaşı banlayacağım direkt. Eğer kanıtlayamazsan yönetimi ve admin kadroya iftira atmaktan / karalamadan seni banlayacağım. Süren başladı.
Mesela yan hesaplarından biri bu arama yerine ali türkoğlu yazıyorsun bulman 1 saniye bile sürmüyor. Elinizin altında hwidler var ipler var isimler var gidin bi admine senin işin forumu temizlemek diyin 3-5 bin lira parayı verin 1 gününü ayırıp tertemiz yapsın forumu. Ne kadar çoklu hesapla gezip ban yemekten iflahı kuruyan kişi varsa temizlesin bu kadar mı zor? bi de adamı banlamışlar la neyin artisliğini yapıyonuz ki şu hesapla 2 gün sonra yine bi konu açıp millete sataşıp sövecek :D

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Siz iç dünyanızda neler yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum ?

Hwid varmış, ip varmış. Gidip tutuklatalım oldu olacak.
şu birinin resmini paylaşanlarda var ya zerre akıl yok :D

aşağıdaki bendir pendik cemil ustaya beklerim herkesi

(harbiden benim he silmeyin)

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu foruma yakışmayan tek insan olabilir. Yaklaşık 40 tane farklı konusu var bir tane icraati yok. Seni seven insan da yok. Anlamıyorum neden halen ilgi almaya çalışıyorsun. Üzerinden 2 sene geçmiş olayları bile halen burada ilgi aramak için paylaşabiliyorsun. Yaklaşık 50 60 tane farklı insanla çalıştım bu forumdan veya dışarıdaki insanlardan bir tanesi şikayet etmedi bu eleman nasıl oluyorsa kendi kendine laf konuşuyor. parayı ödeyemediğin için anneni ortaya sürüp benimle telefon konuşturup şöyleydi böyleydi konuşmalarını unutuyorsun galiba. Beni tanımayan birisi görse gerçekten bunu ciddiye alıp bir şey yaptığımı falan düşünecek. Bu paylaşılan dosyalar 5.7 martysama version. Hiç bir eklentisi veya sistemi yok. Bu insana çok aldırış etmeyin bu forumda sanırım 10 veya 12. hesabı. Saygılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri