Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aeldra server files paylaşılan dosyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xorvex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

thx

herkese selamlar arkadaşlar yarın müsait olursam filese bakmak için kurulum yapacağım sizler içinde bir video çekerim bende bakmış olurum içinde neler var diye
dostum sorun kurulum yapmak falan değil yada oyuna girmek sorun şu bu dosyaların normal metin2 dosyaları gibi olmadığını belirteyim çalıştırmak isteyenler öyle çalıştırsın kopyala yapıştır mantığı ile gidemezsiniz bu dosyada ben geliştirmeye devam ediyorum offlineshopunu falan kaldırdım ufak tefek sistemleri ekliyorum mantığını kavradım falan derken uzun süreç ve kod bilmeyen bir insanın yapacağı bir iş değil bu dosyalar

NOT : BİGİLENDİRME AMAÇLI YAZILMIŞTIR

pack nasıl kapatıyoruz ?

dostum sorun kurulum yapmak falan değil yada oyuna girmek sorun şu bu dosyaların normal metin2 dosyaları gibi olmadığını belirteyim çalıştırmak isteyenler öyle çalıştırsın kopyala yapıştır mantığı ile gidemezsiniz bu dosyada ben geliştirmeye devam ediyorum offlineshopunu falan kaldırdım ufak tefek sistemleri ekliyorum mantığını kavradım falan derken uzun süreç ve kod bilmeyen bir insanın yapacağı bir iş değil bu dosyalar

NOT : BİGİLENDİRME AMAÇLI YAZILMIŞTIR
Doğrudur kardeşim bilmeyenler için çok zor olur ama öğrenmek isteyenler için iş görür kardeşim yoksa ben kullanacağım değil zaten forumda aldığım filesi kullanmam ben ançak sistem sökmek için kullanıyorum yoksa bu dosyalarla oyun açmam zaten sadece filesi merak ediyordum ben

TABİKİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN BENİM NACİZANE TAVSİYEM FREEBSD FARK ETMEZ AMA 9.2 VE 10.1

MySQL5.5 VE 5.6 DA ÖĞRENSELER ÇOK DAHA İYİ OLUR EN AZINDAN İŞİN MANTIKĞINI VE KENDİLERİNİ ALIŞTIRSALAR DAHA İYİ OLUR AMA GENELDE MİLLET KOLAY OLSUN YENİ SİSTEM OLSUN DİYE GEÇİYORLAR MAİN E AMA KOD BİLMEYENLER ÇOK UGRAŞTIRIR ONU BİLMİYORLAR​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri