ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

VikingMt2 Ragnarok Unpack #Mcyk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler memocan o değilde ne kadar gereksiz yorum varsa hepsini okudum Allah affetsin.
Gereksiz adam çok kirvem

Konu tartışmaya acık hakaret ilgili yorumların devam etmesi durumda işlem uygulayacagım

sen işi bilmediğin için sana pekde önemli gelmiyor girip pythonundan gerekli uileri alıp c++ kısmını tamamlayıp bir çok sistem yazabilirsin ama siz hazır arıyorsunuz sanırım o yüzden c++ kısmına bakın size gelmez bu işini bilen adamların işine yarar
kaç kere tamamladın ki :D 2018 root paylaşılalı uzun zaman oldu bir tane official sistem yazdığını görmedim tamamlasaydın bir tanesini madem işini bilen adamsın

Son düzenleme:
kaç kere tamamladın ki :D 2018 root paylaşılalı uzun zaman oldu bir tane official sistem yazdığını görmedim tamamlasaydın bir tanesini madem işini bilen adamsın
Ya dostum işim gücüm var senin gibi birine neyi kanıtlayacağım işine geliyorsa kullan yoksa boş muhabbet yapma

Foto dikkatimi çekti. 3 tane auth core kullanma fikri nasıl oluştu acaba. 100k online mı vardı acaba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri