noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VikingMt2 Ragnarok Unpack #Mcyk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Mehmetcan Y.k

Mehmetcan Yalçınkaya
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
230
Online süresi
10mo 21d
Reaksiyon Skoru
1,306
Altın Konu
2
Başarım Puanı
289
MmoLira
3,963
DevLira
63
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1741468715513.png

Sahipleri Haddini Bilmiyordu Listeye Eklendiler.

İçine rootunu ekledim gerisi sizde açıcı olan PackMakerLite_p.bat Bunu Pack Klasörüne Atıp Çalıştırın bütün packları otomatik açacaktır.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

src olmadıktan sonra çokta önemli değil gibi ya her şey her yerde var zaten rootunu modellerini görsen ne olur görmesen ne olur
sen işi bilmediğin için sana pekde önemli gelmiyor girip pythonundan gerekli uileri alıp c++ kısmını tamamlayıp bir çok sistem yazabilirsin ama siz hazır arıyorsunuz sanırım o yüzden c++ kısmına bakın size gelmez bu işini bilen adamların işine yarar
sen işi bilmediğin için sana pekde önemli gelmiyor girip pythonundan gerekli uileri alıp c++ kısmını tamamlayıp bir çok sistem yazabilirsin ama siz hazır arıyorsunuz sanırım o yüzden c++ kısmına bakın size gelmez bu işini bilen adamların işine yarar
kaç kere tamamladın ki :D 2018 root paylaşılalı uzun zaman oldu bir tane official sistem yazdığını görmedim tamamlasaydın bir tanesini madem işini bilen adamsın
Merhaba mehmet, haddimi bildirdiğin için teşekkür ederim. çok büyük yazılımcısın vesselam. forum kuralları çerçevesinde küfürümü iletemiyorum çok duymak istersen numarama veya discorduma da yazabilirsin. iyi forumlar :)
Bundan sonraki her oyununuzu göreceksiniz burada sizde kara listeye eklendiniz ayrıca benim bulunduğum ortamda senin haddine mi saygısızlık yapmak h.mert abiniz ayrı siz ayrı hepinizle tek başıma oynayacağım anca öyle adam olursunuz
Teşekkürler.

Arnor2 de bekleriz ( modelleri iyidi ondan xd )

Merhaba mehmet, haddimi bildirdiğin için teşekkür ederim. çok büyük yazılımcısın vesselam. forum kuralları çerçevesinde küfürümü iletemiyorum çok duymak istersen numarama veya discorduma da yazabilirsin. iyi forumlar :)

Bundan sonraki her oyununuzu göreceksiniz burada sizde kara listeye eklendiniz ayrıca benim bulunduğum ortamda senin haddine mi saygısızlık yapmak h.mert abiniz ayrı siz ayrı hepinizle tek başıma oynayacağım anca öyle adam olursunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri