- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sahipleri Haddini Bilmiyordu Listeye Eklendiler.
İçine rootunu ekledim gerisi sizde açıcı olan PackMakerLite_p.bat Bunu Pack Klasörüne Atıp Çalıştırın bütün packları otomatik açacaktır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
sen işi bilmediğin için sana pekde önemli gelmiyor girip pythonundan gerekli uileri alıp c++ kısmını tamamlayıp bir çok sistem yazabilirsin ama siz hazır arıyorsunuz sanırım o yüzden c++ kısmına bakın size gelmez bu işini bilen adamların işine yararsrc olmadıktan sonra çokta önemli değil gibi ya her şey her yerde var zaten rootunu modellerini görsen ne olur görmesen ne olur
Paylaşım için teşekkürler memocan o değilde ne kadar gereksiz yorum varsa hepsini okudum Allah affetsin.
kaç kere tamamladın kisen işi bilmediğin için sana pekde önemli gelmiyor girip pythonundan gerekli uileri alıp c++ kısmını tamamlayıp bir çok sistem yazabilirsin ama siz hazır arıyorsunuz sanırım o yüzden c++ kısmına bakın size gelmez bu işini bilen adamların işine yarar2018 root paylaşılalı uzun zaman oldu bir tane official sistem yazdığını görmedim tamamlasaydın bir tanesini madem işini bilen adamsın
Bundan sonraki her oyununuzu göreceksiniz burada sizde kara listeye eklendiniz ayrıca benim bulunduğum ortamda senin haddine mi saygısızlık yapmak h.mert abiniz ayrı siz ayrı hepinizle tek başıma oynayacağım anca öyle adam olursunuzMerhaba mehmet, haddimi bildirdiğin için teşekkür ederim. çok büyük yazılımcısın vesselam. forum kuralları çerçevesinde küfürümü iletemiyorum çok duymak istersen numarama veya discorduma da yazabilirsin. iyi forumlar![]()
abinizede onun elemanları yani sizlerede haddinizi her fırsatta bildireceğimi çok iyi biliyorsunuz ben daha yeni başlıyorumtamam paşa takipte kal sen ekmek çıkaracam ben sana merak etme.
- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 1,495
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,390
- DevLira
- 36
Teşekkürler.
Arnor2 de bekleriz ( modelleri iyidi ondan xd )
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
Sıradaki M2-AllstarTeşekkürler.
- Konular
- 368
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 358
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 5,184
- DevLira
- 18
Merhaba mehmet, haddimi bildirdiğin için teşekkür ederim. çok büyük yazılımcısın vesselam. forum kuralları çerçevesinde küfürümü iletemiyorum çok duymak istersen numarama veya discorduma da yazabilirsin. iyi forumlar 

- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
Bundan sonraki her oyununuzu göreceksiniz burada sizde kara listeye eklendiniz ayrıca benim bulunduğum ortamda senin haddine mi saygısızlık yapmak h.mert abiniz ayrı siz ayrı hepinizle tek başıma oynayacağım anca öyle adam olursunuzMerhaba mehmet, haddimi bildirdiğin için teşekkür ederim. çok büyük yazılımcısın vesselam. forum kuralları çerçevesinde küfürümü iletemiyorum çok duymak istersen numarama veya discorduma da yazabilirsin. iyi forumlar![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)