- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ce ile nasıl halletin knk yardımcı olurmusunhalletim reis acılıyor c.e
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 659
- DevLira
- 0
Üstadım Cshield korumasında Python Loader aracılığıyla.py uzantılı hilemi açmak istiyorum Cshield algılıyor var mıdır bilginiz nasıl gecebilirim![]()
Kdmapper(Kernel)-(AC-Runik AC-CShield...)
Avantajları hakkında bahsetmek gerekirse "Read-Write-Process" yaptırıyor. Not: Kdmapper.sys çalıştırmaz iseniz kdmapper.dll tek başına işlev görmeyecektir. Kdmapper.dll, X64 Derlenmiş Form-Cheat engine ve benzeri uygulamalara Inject olur. Cmd Yönetici olarak çalıştırın ardından...forum.turkmmo.com
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
hile yapımcılarının en tercih ettigi koruma cshild basit ve kolay oyunu ac suspend at adresleri cek C++ dan yada csharp dan external hileni kodla gec zaten internal'e yönelik bir anti-cheat depent'e atarsan basitce bypass licagın kısımları göre bilirsin yada dump la aynı islev oluyor dump koruması yok
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 659
- DevLira
- 0
Üstadım baya bilgilisin yazdıklarını aşama aşama araştırıp denemeye çalışacağım ek olarak bilmem gereken bir şey varsa belirtirsen sevinirim saygılar...hile yapımcılarının en tercih ettigi koruma cshild basit ve kolay oyunu ac suspend at adresleri cek C++ dan yada csharp dan external hileni kodla gec zaten internal'e yönelik bir anti-cheat depent'e atarsan basitce bypass licagın kısımları göre bilirsin yada dump la aynı islev oluyor dump koruması yok
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
Üstadım baya bilgilisin yazdıklarını aşama aşama araştırıp denemeye çalışacağım ek olarak bilmem gereken bir şey varsa belirtirsen sevinirim saygılar...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@
yapman gerekenler basit atıcaksın dll'i ida ya analizlerini gerceklestiriceksin assembly adreslerini alıcaksın atılan hook kısımlarını bulup okumadan atlamasını saglıcaksın o kadar sonra puff chshild kalmicak tabi birazda rzv ve C++ bilgine baglıhadi onu bunu da gectim hile satıcılarının yaptıgını yaparsın anti-cheat'i bypass lamaktansa adresleri alırsın C++ csharp vb.net gibi dilleri kullanarak kendine external bi proje yaparsın entitylist'li
EnableSkip : \x8b\x0d\x00\x00\x00\x00\xe9\x00\x00\x00\x00\xcc\xcc\xcc\xcc\xcc\x8b\x0d\x00\x00\x00\x00\xe9\x00\x00\x00\x00\xcc\xcc\xcc\xcc\xcc\x56 xx????x????xxxxxxx????x????xxxxxx
Sunucu Naira2 |
@
Kullanılan Cheat Engine Sürümü Orjinal Sitesinden indirilen 7.5
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)