C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek cshield korumasını gecen var mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan romaldo1727
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

romaldo1727

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Online süresi
15d 15h
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
75
MmoLira
2,698
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cshield li svler oynıcam oynıyamıyorum bu korumayı geçenler varmış yardıme debilecek var mi arkadaşlar wslik sw kalmadı sıkıldım hem farmlık sw

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hile yapımcılarının en tercih ettigi koruma cshild basit ve kolay oyunu ac suspend at adresleri cek C++ dan yada csharp dan external hileni kodla gec zaten internal'e yönelik bir anti-cheat depent'e atarsan basitce bypass licagın kısımları göre bilirsin yada dump la aynı islev oluyor dump koruması yok
Üstadım baya bilgilisin yazdıklarını aşama aşama araştırıp denemeye çalışacağım ek olarak bilmem gereken bir şey varsa belirtirsen sevinirim saygılar...
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. @ Öğeyi görmek için üye olmalısınız. yapman gerekenler basit atıcaksın dll'i ida ya analizlerini gerceklestiriceksin assembly adreslerini alıcaksın atılan hook kısımlarını bulup okumadan atlamasını saglıcaksın o kadar sonra puff chshild kalmicak tabi birazda rzv ve C++ bilgine baglı

hadi onu bunu da gectim hile satıcılarının yaptıgını yaparsın anti-cheat'i bypass lamaktansa adresleri alırsın C++ csharp vb.net gibi dilleri kullanarak kendine external bi proje yaparsın entitylist'li

EnableSkip : \x8b\x0d\x00\x00\x00\x00\xe9\x00\x00\x00\x00\xcc\xcc\xcc\xcc\xcc\x8b\x0d\x00\x00\x00\x00\xe9\x00\x00\x00\x00\xcc\xcc\xcc\xcc\xcc\x56 xx????x????xxxxxxx????x????xxxxxx

Sunucu Naira2 | Öğeyi görmek için üye olmalısınız. @ Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kullanılan Cheat Engine Sürümü Orjinal Sitesinden indirilen 7.5
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
cshield li svler oynıcam oynıyamıyorum bu korumayı geçenler varmış yardıme debilecek var mi arkadaşlar wslik sw kalmadı sıkıldım hem farmlık sw

video yokki nasıl yapcıcam bunu video silinmiş :(

geçmekten kastının ne olduğuna bağlı cheat engine açmak mı çok güçlü bi koruma değil ama game taraflı engeli var her şeyi çalıştıramazsın

geçmekten kastının ne olduğuna bağlı cheat engine açmak mı çok güçlü bi koruma değil ama game taraflı engeli var her şeyi çalıştıramazsın
halletim reis acılıyor c.e

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri