- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 659
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Üstadım bütün adresleri buldum forumdaki external projelerde test etmeye çalışıyorum ama process hatası alıyorum sanırım Cshield ekranı da gizliyor ne önerirsinizHocam attığınız cshield dll test için denedim orjinal dll ile passli halini karşılaştırma yapicakdım ama sizin dll yi klasöre attigimda oyun başlat dediğimde tepki vermiyor
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 659
- DevLira
- 0
+++ Örnek konu biliyorsanız paylaşır mısınız hocam veya bir yol göstersenizÜstadım bütün adresleri buldum forumdaki external projelerde test etmeye çalışıyorum ama process hatası alıyorum sanırım Cshield ekranı da gizliyor ne önerirsiniz
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 659
- DevLira
- 0
Güncellll örnek external proje arıyorum forumda bulamadım bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim+++ Örnek konu biliyorsanız paylaşır mısınız hocam veya bir yol gösterseniz
- Konular
- 38
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 1,996
- DevLira
- 0
Python deneme external yapmaya çalışÜstadım Cshield korumasında Python Loader aracılığıyla.py uzantılı hilemi açmak istiyorum Cshield algılıyor var mıdır bilginiz nasıl gecebilirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)