Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tunga'nın Doğum Günü

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

one-piece-gif-5.gif

Doğum Günün Kutlu Olsun, Paşam! @Tunga 🌳🎉

Bugün, tarihin en önemli günlerinden biri… Çünkü bugün senin doğduğun gün! (Tarih kitaplarına geçmediyse hata kesin onlarda.) 😆

Umarım bu yıl, zenginliğin ve mutluluğun tavan yaptığı bir yıl olur (en azından zenginlik kısmı bizim için de iyi olur ).

Senin gibi biriyle aynı dönemde yaşamak büyük şans… (Tabii bazen düşündüğümde, keşke 100 yıl önce falan doğsaydım diyorum ama olsun, seni seviyoruz. 😂)

Doğum günün kutlu olsun paşam, nice yıllara! Unutma, yaş sadece bir sayı… ama seninki artık büyük sayılarla ifade ediliyor. 🎂🔥
Nice yıllara Turkmmo'nun shanks'ı @Tunga :)

Nice mutlu yıllara adminim 🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳

one-piece-gif-5.gif

Doğum Günün Kutlu Olsun, Paşam! @Tunga 🌳🎉

Bugün, tarihin en önemli günlerinden biri… Çünkü bugün senin doğduğun gün! (Tarih kitaplarına geçmediyse hata kesin onlarda.) 😆

Umarım bu yıl, zenginliğin ve mutluluğun tavan yaptığı bir yıl olur (en azından zenginlik kısmı bizim için de iyi olur ).

Senin gibi biriyle aynı dönemde yaşamak büyük şans… (Tabii bazen düşündüğümde, keşke 100 yıl önce falan doğsaydım diyorum ama olsun, seni seviyoruz. 😂)

Doğum günün kutlu olsun paşam, nice yıllara! Unutma, yaş sadece bir sayı… ama seninki artık büyük sayılarla ifade ediliyor. 🎂🔥

Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara inşallah. :)

Mutlu yıllar. :)

Nice yıllara Turkmmo'nun shanks'ı @Tunga :)

Nice mutlu yıllara adminim 🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳
Çok teşekkür ederim.

Mutlu yıllar en sevdiğim kırmızı adminim
💕
Senin iyiliğin için bunun aramızda kalması daha iyi olurdu 🤣 Teşekkür ederim.

Doğum günün kutlu olsun. 🎂

Mutlu yıllar 🎉🎉🎉

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri