- Konular
- 1,897
- Online süresi
- 1ay 25g
- Reaksiyon Skoru
- 5,434
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 28,794
- DevLira
- 34
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Nice yıllara Turkmmo'nun shanks'ı @Tunga![]()
Doğum Günün Kutlu Olsun, Paşam! @Tunga
Bugün, tarihin en önemli günlerinden biri… Çünkü bugün senin doğduğun gün! (Tarih kitaplarına geçmediyse hata kesin onlarda.)
Umarım bu yıl, zenginliğin ve mutluluğun tavan yaptığı bir yıl olur (en azından zenginlik kısmı bizim için de iyi olur ).
Senin gibi biriyle aynı dönemde yaşamak büyük şans… (Tabii bazen düşündüğümde, keşke 100 yıl önce falan doğsaydım diyorum ama olsun, seni seviyoruz.)
Doğum günün kutlu olsun paşam, nice yıllara! Unutma, yaş sadece bir sayı… ama seninki artık büyük sayılarla ifade ediliyor.![]()
- Konular
- 125
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 503
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 1 Yıl 9 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 3,640
- DevLira
- 45
Nice mutlu yıllara adminim 

- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
![]()
Doğum Günün Kutlu Olsun, Paşam! @Tunga
Bugün, tarihin en önemli günlerinden biri… Çünkü bugün senin doğduğun gün! (Tarih kitaplarına geçmediyse hata kesin onlarda.)
Umarım bu yıl, zenginliğin ve mutluluğun tavan yaptığı bir yıl olur (en azından zenginlik kısmı bizim için de iyi olur ).
Senin gibi biriyle aynı dönemde yaşamak büyük şans… (Tabii bazen düşündüğümde, keşke 100 yıl önce falan doğsaydım diyorum ama olsun, seni seviyoruz.)
Doğum günün kutlu olsun paşam, nice yıllara! Unutma, yaş sadece bir sayı… ama seninki artık büyük sayılarla ifade ediliyor.![]()
Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara inşallah.![]()
Mutlu yıllar.![]()
Nice yıllara Turkmmo'nun shanks'ı @Tunga![]()
Çok teşekkür ederim.Nice mutlu yıllara adminim![]()
Senin iyiliğin için bunun aramızda kalması daha iyi olurduMutlu yıllar en sevdiğim kırmızı adminim![]()
Teşekkür ederim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)