noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor undetected cihati ekber engine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan apikomt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

offline de sorun yok gibi

online de de test ettim sorun yok gibi
arada gidip geliyor o kadar 0.3 saniyeligine gidiyor 6 saniye izin veriyor bu durumda çalısıyor demektir gözümde

ben csduraginin suncusunda denedim sen hangi sunucu denedin

en son hatırladıgıma göre svside bypass'ı basit ve kolaydı luthia2 ve anubis birde adını unuttugum sunucu vardı onlarda yapıyordum suan güncellendiyse 21 dolar verile bilir + olarak en kaliteli svside brawllhalla da mevcuttu
local de izin verirken online de hic bir sekilde bw de izin vermiyordu
yav A:Sd:ASd yazmamayım yazmayayım diyorum bu ezik svside bypass yaptım diyince dalga geçmeden duramıyorum ya sen kaç yaşındasın olm nasıl bir kafa yaşıyon la aw :D

yav A:Sd:ASd yazmamayım yazmayayım diyorum bu ezik svside bypass yaptım diyince dalga geçmeden duramıyorum ya sen kaç yaşındasın olm nasıl bir kafa yaşıyon la aw :D
ya benim kücük oyuncagım daha sütünü icerken ben yapıyordum sen o güzel beynini yorma pach at bos ver zaten dünya üzerinde bulunan en beyni olmayan canlıssın arada gelip gidip senle oynayacagım üzme kendini bu kadar sen büyünce sana bunu hediye edecegim
galaksibeyin-680x350.jpg

:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri