Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor undetected cihati ekber engine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan apikomt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

en son hatırladıgıma göre svside bypass'ı basit ve kolaydı luthia2 ve anubis birde adını unuttugum sunucu vardı onlarda yapıyordum suan güncellendiyse 21 dolar verile bilir + olarak en kaliteli svside brawllhalla da mevcuttu
local de izin verirken online de hic bir sekilde bw de izin vermiyordu
LGFÖDLGÖFSDLGÖSDRLŞÖGİŞDSÖLSÖDRGLŞİSRÖLSİSRLSÖRSRLDŞSRÖGİDSÖRGŞLİSÖDRGSDRGİŞSÖDRLDSRÖŞLGÖSDRLGÖSDLRÖGİSÖRİLSDRŞGİLRSÖDGŞLİSÖDRGİŞLSÖDRGŞLİSÖDRİGŞLÖSDRGLŞÖSDRLGİSGRÖDĞSLİGŞLŞÖGİDRSÖLŞDRSİGÖLDŞSRÖİGDSÖRGŞLDRSÖGLŞÖDRSİGÖDSRŞLGÖDŞLSRÖGŞLİSÖDRGLŞÖSDRGLÖDSRŞGDRSGDSRG

en son hatırladıgıma göre svside bypass'ı basit ve kolaydı luthia2 ve anubis birde adını unuttugum sunucu vardı onlarda yapıyordum suan güncellendiyse 21 dolar verile bilir + olarak en kaliteli svside brawllhalla da mevcuttu
local de izin verirken online de hic bir sekilde bw de izin vermiyordu
sviside server taraflı koruma sunuyor.bence yeterli değil.
cs 1.6da ben bayadır hile görmedim baya yıl oldu.
ama ne yazık metin2 halen buna erişmiş değil.

Michael Jackson Popcorn GIF

metin2 gelismeyi reddeden bir oyun gibi tek yaptıgı usermode li anti-hile yazılımı o kadar + olarak svside eklemisler iste basit'e basitle karsılık vermek gibi birsey bu cs 1.6 da sadece knife speed ile movement speed izin vermiyor o kadar svside si diye hatırlıyorum diger tüm özelliklere de izin vermekte cs 1.6 'ya en son hile kodladıgım tarih 2021

offline de sorun yok gibi

online de de test ettim sorun yok gibi
arada gidip geliyor o kadar 0.3 saniyeligine gidiyor 6 saniye izin veriyor bu durumda çalısıyor demektir gözümde

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri