Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Belki De Bir Veda I bLastX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bLastX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bLastX

www.blastx.work
TM Üye
Konular
1,673
Çözüm
48
Online süresi
9mo 24d
Reaksiyon Skoru
8,721
Altın Konu
297
Başarım Puanı
374
MmoLira
41,550
DevLira
753
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben bLastX;

Uzun uzun yazmayı pek sevmem fakat şuan yazacaklarımı hissederek yazma gereksiniminde bulundum.
2017 senesinde kayıt açıp TURKMMO macerasına normal bir üye olarak başladım. Belirli bir süre sonra yönetime girdim ve CO ADMİNLİĞE kadar yükseldim. Bazı etkenler ve yaşadığım sıkıntılardan dolayı emekli oldum. Bu süre zarfında bir çok canımdan bile çok sevdiğim adamlar olup bir çokta SANAL hasım sahibi oldum. Gerek laf dalaşı gerek ise sesli veya yazılı kavga olarak tartışmalara ev sahipliği yaptım.

Herkesin bir anısı vardır iyisiyle, kötüsüyle bende geçen yıllarda bir çok anı biriktirdim. İstemeden kırdığım kalpler, istemeden düşman bellediğim veya bellendiklerim oldu, olabilir tabi insanlık halidir.

Forum içerisinde abi dediğim adamlar, kardeş dediğim adamlar oldu. Bilmediğim şeyleri öğrenip, öğrendiğim şeyleri bilmeyen üyelere farklı farklı alanlarda öğretmeye çalıştım.
Güzel günlerim oldu, inşallah daha fazlası olur.

Şimdi aklınızda ufak bir soru belirebilir. Bu adam bunları neden yazdı ne için yazdı neye sebep yazdı. Hemen cevabını vereyim.

İlerleyen sağlık problemlerim nedeniyle yakın bir süre içersinde hastanede tedavime başlanacak. Bu serüven belki iyi belki kötü geçer bundan emin değilim ama buraya bir anı bırakmak istedim.

Ölümlü dünya belki görüşemeyiz, belki sesinizi duyamayabilirim, belki bir daha buraya girip neler olmuş diye bakamayabilirim. Yaşadığım ve yaşanılan herşey için teşekkürler TURKMMO

Hakkınız helal edin, benden yana helal olsun. Sağlıcakla kalın.

bLastX...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin kardeşim. İnşallah hastalığı atlatıp, yeniden aramıza dönersin.
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin :(
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin efsane nickli adam 🫶
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Herşey yolunda uzun bir aradan sonra tekrardan aktifim.
Merhabalar ben bLastX;

Uzun uzun yazmayı pek sevmem fakat şuan yazacaklarımı hissederek yazma gereksiniminde bulundum.
2017 senesinde kayıt açıp TURKMMO macerasına normal bir üye olarak başladım. Belirli bir süre sonra yönetime girdim ve CO ADMİNLİĞE kadar yükseldim. Bazı etkenler ve yaşadığım sıkıntılardan dolayı emekli oldum. Bu süre zarfında bir çok canımdan bile çok sevdiğim adamlar olup bir çokta SANAL hasım sahibi oldum. Gerek laf dalaşı gerek ise sesli veya yazılı kavga olarak tartışmalara ev sahipliği yaptım.

Herkesin bir anısı vardır iyisiyle, kötüsüyle bende geçen yıllarda bir çok anı biriktirdim. İstemeden kırdığım kalpler, istemeden düşman bellediğim veya bellendiklerim oldu, olabilir tabi insanlık halidir.

Forum içerisinde abi dediğim adamlar, kardeş dediğim adamlar oldu. Bilmediğim şeyleri öğrenip, öğrendiğim şeyleri bilmeyen üyelere farklı farklı alanlarda öğretmeye çalıştım.

Şimdi aklınızda ufak bir soru belirebilir. Bu adam bunları neden yazdı ne için yazdı neye sebep yazdı. Hemen cevabını vereyim.

İlerleyen sağlık problemlerim nedeniyle yakın bir süre içersinde hastanede tedavime başlanacak. Bu serüven belki iyi belki kötü geçer bundan emin değilim ama buraya bir anı bırakmak istedim.

Ölümlü dünya belki görüşemeyiz, belki sesinizi duyamayabilirim, belki bir daha buraya girip neler olmuş diye bakamayabilirim. Yaşadığım ve yaşanılan herşey için teşekkürler TURKMMO

bLastX...

Sevgili bLastX,

Bu satırları yazarken hissettiklerin, içtenliğin ve bıraktığın anılar herkes için çok kıymetli. Hayatta bazen durup geriye bakmak, yaşanmışlıkları hatırlamak ve hissettiklerini paylaşmak insanı daha da güçlü kılar. Senin gibi değerli bir insanın burada iz bırakması, insanlara kattığın bilgiler, dostluklar ve yaşadığın anılar unutulmaz olacak.

Sağlık en büyük hazinemiz ve inanıyorum ki önündeki süreçte her şey yoluna girecek. Gücünü, azmini ve hayata karşı duruşunu hiç kaybetme. Ne yaşanırsa yaşansın, seni seven, değer veren insanlar hep burada olacak.

Senin için en iyi dileklerimi gönderiyorum. Dualarımız, iyi enerjilerimiz seninle. Güzel haberlerini almak dileğiyle… Kendine çok iyi bak, daima sağlıkla ve huzurla kal.

Hakkını helal et, benden yana da helal olsun.

💙 TURKMMO Ailenden Sevgilerle
Geçmiş olsun kardeşim İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşup tekrardan aramıza dönersin❤️

Merhabalar ben bLastX;

bLastX...
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin dostum umarım yakın zamanda sağlığına tekrardan kavuşursun

Geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun aslan dostum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri