Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Files'ı nasıl türkçeleştirebilirim script veya herhangi bir dosya var mı ?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
localeyi açıp içindeki locale_game.txt, locale_interface.txt, item_proto ve mob_proto dosyalarını türkçeleri ile değiştirmen lazım, örnek veriyorum locale>locale>es ise daha sonra bunu locale>locale>tr oarak kayıt edeceksin ve clientin içinde;Files'ı nasıl türkçeleştirebilirim script veya herhangi bir dosya var mı ?

localeyi açıp içindeki locale_game.txt, locale_interface.txt, item_proto ve mob_proto dosyalarını türkçeleri ile değiştirmen lazım, örnek veriyorum locale>locale>es ise daha sonra bunu locale>locale>tr oarak kayıt edeceksin ve clientin içinde;Files'ı nasıl türkçeleştirebilirim script veya herhangi bir dosya var mı ?

çok teşekkürler evet biraz zahmetli olucak ama değer bencelocaleyi açıp içindeki locale_game.txt, locale_interface.txt, item_proto ve mob_proto dosyalarını türkçeleri ile değiştirmen lazım, örnek veriyorum locale>locale>es ise daha sonra bunu locale>locale>tr oarak kayıt edeceksin ve clientin içinde;
loca.cfg veya locale.cfg şeklinde bir dosya vardır onu bu şekilde kaydetmen gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 131313
Sonrasıında questleri, locale_stiring.ttxt vs. bu dosyları falan türkçeleştirmen lazım işin özü biraz zahmetli iş![]()

kolay gelsin iyi çalışmalar iyi forumlarçok teşekkürler evet biraz zahmetli olucak ama değer bence![]()