Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Turkmmo İtem Proto ve Mob/İtem_Names.txt Düzenleyici v1.1 2025-06-01

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

brs77

Türkiye
Fahri Üye
Konular
142
Online süresi
2ay 8g
Reaksiyon Skoru
628
Altın Konu
34
Başarım Puanı
248
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 4 Gün
MmoLira
28,050
DevLira
102

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba;
Akşam üstü açmış oldupum bu konudan yola çıkarak c#'da bir editör tasarlamayı düşündüm;
item_names.txt, mob_names.txt, item_proto ve mysql bağlantısı sağlama gibi özellikleri mevcut siz değerleri forum üyelerinin kullanımına ve eleştirisine sunuyorum geliştirilmeye açık bir program olduğunu düşünüyorum olumlu yada olumsuz olması gereken şeyleri konu altında yazarsanız gelişiminde katkı sağlamış olursunuz yorumlarınız teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...
  1. İtem Names Veri Ekleme
  2. Mob Names Veri Ekleme
  3. İtem Proto Düzenleme(Ekle-Silme-Güncelleme)
  4. Mysql Bilgileri ile Uygulama Üzerinden Veritabanı Görüntüleme
Detaylara Video Üzerinden ulaşabilirsiniz. iyi Forumlar Dilerim..

turkmmoeditor1.png

turkmmoeditor2.png

turkmmoeditor3.png
turkmmoeditor4.png

turkmmoeditor5.png

Ekli dosyalar

• turkmmoeditor2.png
    turkmmoeditor2.png
    95 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Herkese merha;
Akşam üstü açmış oldupum bu konudan yola çıkarak c#'da bir editör tasarlamayı düşündüm ve siz değerleri forum üyelerinin kullanımına ve eleştirisine sunuyorum geliştirilmeye açık bir program olduğunu düşünüyorum olumlu yada olumsuz olması gereken şeyleri konu altında yazarsanız gelişiminde katkı sağlamış olursunuz yorumlarınız teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...

İnşAllah bu setup dosyasını ve kodları yazım aşamasını tutorial olarak çeksene

güzel paylaşım.
ben ilk görüşte şey sandım yazıyı düzelticek ama tekrar olan satırları silmesi baya iş görür hatta yapabilirsen itemproto + item list içinde uyarlaya bilirsen baya iş görür bazı fileslerde item proto cift ekleniyor yada item list 2 3 tane aynı kod farklı icon veriliyor bunları temizlemek için kullanışlı olabilir

Ellerine sağlık :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri