- Konular
- 142
- Online süresi
- 2ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 628
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 248
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 28,050
- DevLira
- 102
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba;
Akşam üstü açmış oldupum bu konudan yola çıkarak c#'da bir editör tasarlamayı düşündüm;
item_names.txt, mob_names.txt, item_proto ve mysql bağlantısı sağlama gibi özellikleri mevcut siz değerleri forum üyelerinin kullanımına ve eleştirisine sunuyorum geliştirilmeye açık bir program olduğunu düşünüyorum olumlu yada olumsuz olması gereken şeyleri konu altında yazarsanız gelişiminde katkı sağlamış olursunuz yorumlarınız teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...
Akşam üstü açmış oldupum bu konudan yola çıkarak c#'da bir editör tasarlamayı düşündüm;
item_names.txt, mob_names.txt, item_proto ve mysql bağlantısı sağlama gibi özellikleri mevcut siz değerleri forum üyelerinin kullanımına ve eleştirisine sunuyorum geliştirilmeye açık bir program olduğunu düşünüyorum olumlu yada olumsuz olması gereken şeyleri konu altında yazarsanız gelişiminde katkı sağlamış olursunuz yorumlarınız teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...
- İtem Names Veri Ekleme
- Mob Names Veri Ekleme
- İtem Proto Düzenleme(Ekle-Silme-Güncelleme)
- Mysql Bilgileri ile Uygulama Üzerinden Veritabanı Görüntüleme
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Konular
- 3,748
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 8,005
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 86,217
- DevLira
- -12
Eline sağlık.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 6g 46800s
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 69
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,517
- DevLira
- 0
Herkese merha;
Akşam üstü açmış oldupum bu konudan yola çıkarak c#'da bir editör tasarlamayı düşündüm ve siz değerleri forum üyelerinin kullanımına ve eleştirisine sunuyorum geliştirilmeye açık bir program olduğunu düşünüyorum olumlu yada olumsuz olması gereken şeyleri konu altında yazarsanız gelişiminde katkı sağlamış olursunuz yorumlarınız teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...
İnşAllah bu setup dosyasını ve kodları yazım aşamasını tutorial olarak çeksene
- Konular
- 8
- Online süresi
- 11g 8518s
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 1,266
- DevLira
- 0
güzel paylaşım.
ben ilk görüşte şey sandım yazıyı düzelticek ama tekrar olan satırları silmesi baya iş görür hatta yapabilirsen itemproto + item list içinde uyarlaya bilirsen baya iş görür bazı fileslerde item proto cift ekleniyor yada item list 2 3 tane aynı kod farklı icon veriliyor bunları temizlemek için kullanışlı olabilir
ben ilk görüşte şey sandım yazıyı düzelticek ama tekrar olan satırları silmesi baya iş görür hatta yapabilirsen itemproto + item list içinde uyarlaya bilirsen baya iş görür bazı fileslerde item proto cift ekleniyor yada item list 2 3 tane aynı kod farklı icon veriliyor bunları temizlemek için kullanışlı olabilir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)