- Konular
- 202
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 22d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 305
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 12,594
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
FreeBSD 13.2
FreeBSD, Unix tabanlı açık kaynaklı bir işletim sistemi olup, özellikle güvenliği, stabilitesi ve yüksek performansı ile tanınır. FreeBSD, Linux'tan farklı olarak BSD (Berkeley Software Distribution) ailesinin bir parçasıdır.
MySQL 5.6
MySQL, açık kaynaklı ve en yaygın kullanılan ilişkisel veritabanı yönetim sistemlerinden biridir. MySQL, hızlı, güvenilir ve kolayca ölçeklenebilir bir yapıya sahiptir, bu nedenle web geliştirme ve kurumsal yazılım çözümleri için sıklıkla tercih edilir.
Sizlere bu konuda freebsd 13.2 ve Mysql 5.6 sürümünü sunuyorum. İyi kullanımlar.
FreeBsd 13.2
Mysql 5.6
id:root
pw: password
FreeBSD, Unix tabanlı açık kaynaklı bir işletim sistemi olup, özellikle güvenliği, stabilitesi ve yüksek performansı ile tanınır. FreeBSD, Linux'tan farklı olarak BSD (Berkeley Software Distribution) ailesinin bir parçasıdır.
MySQL 5.6
MySQL, açık kaynaklı ve en yaygın kullanılan ilişkisel veritabanı yönetim sistemlerinden biridir. MySQL, hızlı, güvenilir ve kolayca ölçeklenebilir bir yapıya sahiptir, bu nedenle web geliştirme ve kurumsal yazılım çözümleri için sıklıkla tercih edilir.
Sizlere bu konuda freebsd 13.2 ve Mysql 5.6 sürümünü sunuyorum. İyi kullanımlar.
FreeBsd 13.2
Mysql 5.6
id:root
pw: password
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,711
- DevLira
- 78
erişim izni lazım hocam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)