raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

freebsd 9.2 mysql 5.6 lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EFSANEJENNAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 422

EFSANEJENNAR

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
19
Online süresi
27d 22h
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 8 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
4,302
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhabalar onca araştırmalara rahmen freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümü bulamadım varda kımının lınkkı bozuk kımı mega dosyasına kattıgı ıcın sınırdan dolayı ındıremedım bır tane buldum oda baya gereksız paket var 8 gb toplam bana hazır yapılmıs veya onerebılcegınız freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümlü bsd varmı acaba bundan ötürü ne yaptımsa bulamadım buraya yazma geregı duydum açma kapama ve derleme için lazım elınde olan dogru duzgun varsa ıletısıme gecmelerı veya bılgı paylaşabılırmı

merhabalar onca araştırmalara rahmen freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümü bulamadım varda kımının lınkkı bozuk kımı mega dosyasına kattıgı ıcın sınırdan dolayı ındıremedım bır tane buldum oda baya gereksız paket var 8 gb toplam bana hazır yapılmıs veya onerebılcegınız freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümlü bsd varmı acaba bundan ötürü ne yaptımsa bulamadım buraya yazma geregı duydum açma kapama ve derleme için lazım elınde olan dogru duzgun varsa ıletısıme gecmelerı veya bılgı paylaşabılırmı
Buyurun, FreeBSD yorumunuza çevap yazmıştım, buraya da yazayım: 9.2 için İyi Forumlar.Dilerim

teşekür ederım hocam ama bana myslq 5.6 olan lazım

var gonderebılırmısınız acaba

portslarda vardır muhtemelen bu bsd de birde mysql 5.5 ve 5.6 arasında fark yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri