berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

freebsd 9.2 mysql 5.6 lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EFSANEJENNAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 435

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar onca araştırmalara rahmen freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümü bulamadım varda kımının lınkkı bozuk kımı mega dosyasına kattıgı ıcın sınırdan dolayı ındıremedım bır tane buldum oda baya gereksız paket var 8 gb toplam bana hazır yapılmıs veya onerebılcegınız freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümlü bsd varmı acaba bundan ötürü ne yaptımsa bulamadım buraya yazma geregı duydum açma kapama ve derleme için lazım elınde olan dogru duzgun varsa ıletısıme gecmelerı veya bılgı paylaşabılırmı

merhabalar onca araştırmalara rahmen freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümü bulamadım varda kımının lınkkı bozuk kımı mega dosyasına kattıgı ıcın sınırdan dolayı ındıremedım bır tane buldum oda baya gereksız paket var 8 gb toplam bana hazır yapılmıs veya onerebılcegınız freebsd 9.2 mysql 5.6 sürümlü bsd varmı acaba bundan ötürü ne yaptımsa bulamadım buraya yazma geregı duydum açma kapama ve derleme için lazım elınde olan dogru duzgun varsa ıletısıme gecmelerı veya bılgı paylaşabılırmı
Buyurun, FreeBSD yorumunuza çevap yazmıştım, buraya da yazayım: 9.2 için İyi Forumlar.Dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri