Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eline Sağlık teşekkürler.
Hayır dostum, bu kullanacağın filesin alt yapısını hazırlamana yardımcı oluyor. Gerekli dosyaları ekliyor sonra sen game mysql kurulumunu yapıyorsun.herhangi bir filesi kurarken game ve mysql kurulumunu 1 e basarak mı yapmamız gerekiyor.
Bilmediğimden soruyorum mesela bir fileste FreBSD bla bla ile uyumlu diyince ve o sürümü ekleyince files çalışmıyor mu? ek kütüphaneler gerekli olduğu senaryoda her filesin kullandığı kütüphaneler aynı ve bu script de onları mı kuruyor ben tam anlamadımHayır dostum, bu kullanacağın filesin alt yapısını hazırlamana yardımcı oluyor. Gerekli dosyaları ekliyor sonra sen game mysql kurulumunu yapıyorsun.
Mesala filesin bsd13 x64 bit sen bu sh komutunu alıp yüklüyorsun ftp ile ondan sonra uyumlu olan komutları giriyorsunBilmediğimden soruyorum mesela bir fileste FreBSD bla bla ile uyumlu diyince ve o sürümü ekleyince files çalışmıyor mu? ek kütüphaneler gerekli olduğu senaryoda her filesin kullandığı kütüphaneler aynı ve bu script de onları mı kuruyor ben tam anlamadım.
5.6 kur
X64 lib kur
Sonra filesini kurulumunu yapıp giriş yapıyorsun
Bu komutların yapılış nedeni freebsd desteğini kaldırdı komut yapılandırma ile yükleme yapılıyor.
Şimdi anladım çook teşekkür ederim. otomasyona dönmüş yani, baya iş hızlandırır cinstenMesala filesin bsd13 x64 bit sen bu sh komutunu alıp yüklüyorsun ftp ile ondan sonra uyumlu olan komutları giriyorsun
5.6 kur
X64 lib kur
Sonra filesini kurulumunu yapıp giriş yapıyorsun
Bu komutların yapılış nedeni freebsd desteğini kaldırdı komut yapılandırma ile yükleme yapılıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)