Kenzox 21 Ocak 2025 #1 merhaba ikarus offlineshop eklemek istiyorum ama burdaki hatayı alıyorum extern client klasöründeki dosyaları kopyala yapıştır yaparak ekledim projeye visual studiodan ekstra birşey yapmadım sadece cpp dosyalarını userinterfaceye ekleme yaptım bu hata neyden kaynaklı acaba ?
merhaba ikarus offlineshop eklemek istiyorum ama burdaki hatayı alıyorum extern client klasöründeki dosyaları kopyala yapıştır yaparak ekledim projeye visual studiodan ekstra birşey yapmadım sadece cpp dosyalarını userinterfaceye ekleme yaptım bu hata neyden kaynaklı acaba ?
Konu Sahibi Konu Sahibi Kenzox 21 Ocak 2025 #6 Kaldırıp tekrar kurunca oldu :/ Upvote 0 Downvote Çözüm ftyazilim 21 Ocak 2025 #7 DevC' Alıntı: Kaldırıp tekrar kurunca oldu :/ Genişletmek için tıkla konuyu cözümlendi olarak işaretledim iyi forumlar Upvote 0 Downvote TruvaGame 21 Ocak 2025 #8 takip çözüm mesajı için teşekkürler . Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular GELİŞMİŞ ALTYAPI SERVER FİLES 5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme thehero09 13 Eki 2025 Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri 2 3 Cevaplar 13 Görüntüleme 3K 26 Haz 2026 thehero09 Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link Metin2 Development Metin2 PvP Soru-Cevap
ftyazilim 21 Ocak 2025 #7 DevC' Alıntı: Kaldırıp tekrar kurunca oldu :/ Genişletmek için tıkla konuyu cözümlendi olarak işaretledim iyi forumlar Upvote 0 Downvote TruvaGame 21 Ocak 2025 #8 takip çözüm mesajı için teşekkürler . Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular GELİŞMİŞ ALTYAPI SERVER FİLES 5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme thehero09 13 Eki 2025 Ücretli Files - Pack - Kurulum İşleri 2 3 Cevaplar 13 Görüntüleme 3K 26 Haz 2026 thehero09 Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
DevC' Alıntı: Kaldırıp tekrar kurunca oldu :/ Genişletmek için tıkla konuyu cözümlendi olarak işaretledim iyi forumlar
TruvaGame 21 Ocak 2025 #8 takip çözüm mesajı için teşekkürler . Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.