Cevaplandı İkarus offshop client ekleme problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kenzox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

Kenzox

Level 5
Konular
125
Çözüm
16
Online süresi
2mo 11d
Reaksiyon Skoru
505
Altın Konu
1
Başarım Puanı
164
MmoLira
3,691
DevLira
45
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba ikarus offlineshop eklemek istiyorum ama burdaki hatayı alıyorum extern client klasöründeki dosyaları kopyala yapıştır yaparak ekledim projeye visual studiodan ekstra birşey yapmadım sadece cpp dosyalarını userinterfaceye ekleme yaptım bu hata neyden kaynaklı acaba ?

Yanlış eklenmiş ve fonksyonları görmüyor düzgün bir şekilde client ve src taraflı ekleyip build alıp deneyiniz

Dostum yanlış eklediğin bir şey yok derleyiciyi temizle öncelikle ve sonrasında solutions explorer'dan cliente sonradan eklediğin fonksiyon dosyalarını tanımla yoksa eksik tanımlamalar yüzünden build alamazsın,

Sağda bulunan çözüm gezgininde "UserInterface" klasörünü bul ve ona sağ tıkla akabinde Add&Ekle butonuna bas sonrasında Existing Item (Mevcut Öğeyi Dışarıdan Ekle) butonuna bas sonrasında PythonOfflineShop dosyalarını içeri aktar ya da mevcut ne kadar dış bağlantı kullanıyorsan onları src'ye ekle sonrasında build al.

Hata almaya devam edersen hata kodlarını iletirsen yardımcı olacağım.

(Eksik tanımlamaların dolayısıyla tekrar userinterface klasörüne eklemeni belirttim çünkü hata tanımlamalardan kaynaklı görünüyor)

Son düzenleme:
Müsaitsen anydesk ile yardımcı olabilir misin?

var olan öğe kısmından eklemelisin debug modunda build alıyorsun dist deniyebilirsin public tanımsız olarak görmekte

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)