kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı SRC yükleme hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -TuRKuaZ-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 805
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

-TuRKuaZ-

TuRKuaZ
TM Üye
Konular
161
Çözüm
17
Online süresi
28d 7h
Reaksiyon Skoru
461
Altın Konu
0
Başarım Puanı
156
MmoLira
4,691
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba bilişimden sunucu aldım ekstra olarak source dosyalarını da satın aldım bu konular hakkında bir bilgim yok yeni yeni öğreniyorum biri anlatabilir mi ?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Mesela ben sunucuyu hosting firmasından kurulu olarak aldım visual hosting olmadan oyunu açmak ya da giriş yapmak için değil mi ben SRC lerde değişiklik yapıp sonra dosyaları ftpye mi atmalıyım build denen olay bu mu ya da daha farklı birşey mi kafam allak bullak 😄
Client taraflı build var bide src taraflı mantıklı olan iki tarafdan build alıp temiz kurulum yapmak build demek sistem vs güncelleme getirdin zaman yani sistem vs ekledin zaman build alınır ama sen sıfır almısın herseyi client ve src taraflı build al kur temiz olsun
Youtube'da sıfırdan metin2 geliştirme günlükleri paylaşan kanallar mevcut kendini bu şekilde kısa sürede geliştirebilirsin en azından terimlere aşina olursun ve nasıl build alacağını, sistemleri nasıl ekleyip sökeceğini öğrenmiş olursun.

Çok yüksek değil gibi, kendini geliştirebilirsin en azından derli topludur files warez olan filesler gibi karman çorman değildir.

Youtube'da sıfırdan metin2 geliştirme günlükleri paylaşan kanallar mevcut kendini bu şekilde kısa sürede geliştirebilirsin en azından terimlere aşina olursun ve nasıl build alacağını, sistemleri nasıl ekleyip sökeceğini öğrenmiş olursun.
çok çok teşekkür ederim yüklemem gereken program felan var mı ?

çok çok teşekkür ederim yüklemem gereken program felan var mı ?
Elbette, öncelikle files sürümüne göre visual studio yüklemen gerekiyor client build alabilmen için, ve vs code veya notepad++ da kullanman gerekiyor kod yazabilmek ve düzenleyebilmek için ve ayrıca ftp için filezilla veya winscp kullanabilirsin bunlar haricinde modelleme için granny viewer kullanabilirsin ne işe yaradığını sistem ve modelleme eklemeye çalıştıkça öğrenebilirsin.

Elbette, öncelikle files sürümüne göre visual studio yüklemen gerekiyor client build alabilmen için, ve vs code veya notepad++ da kullanman gerekiyor kod yazabilmek ve düzenleyebilmek için ve ayrıca ftp için filezilla veya winscp kullanabilirsin bunlar haricinde modelleme için granny viewer kullanabilirsin ne işe yaradığını sistem ve modelleme eklemeye çalıştıkça öğrenebilirsin.
SRC yi filezillaya yüklüyorum değil mi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri