Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Site tema ve siteyi oyuna entegre etmek

mertcanayhan0606

"Yarın ölecekmiş gibi yaşa."
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Paylaşım
TM Üye
Üye
Konular
42
Online süresi
22g 57941s
Reaksiyon Skoru
161
Altın Konu
0
Başarım Puanı
81
TM Yaşı
2 Yıl 28 Gün
MmoLira
8,005
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba çoğu sunucudan makine site gibi şeyleri kiralamaktan ve standart arayüzleri kullanmaktan hayli bir sıkıldım ve hepsinin para göz olması beni çok sıktı. Şimdi x bir firmadan makine aldım domain alacağım fakat site teması olsun veya siteyi oyuna entegre etmek ( kayıt vs) bunlarla alakalı hiç bir bilgim yok çoğu foruma baktım fakat açıkcalıyıcı bir durum göremedim bu konuda hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim bu konu hakkında bana yardımcı olucak bir arkadaşımız büyüğümüz varmıdır acaba şimdiden teşşekür ederim. İyi forumlar.

Çözüm
Size bi konu bırakacım alternatif olarak inceliye bilirsiniz çözemesseniz size hazırladım üzerinden devam edin.

Merhaba, anlattıkların ; bu noktaya gelen çoğu kişi aynı bıkkınlığı yaşıyor. O yüzden işi süslemeden,

Önce şunu bilmek lazım: site işi sandığın kadar karmaşık değil, ama ilk kez girince insan neye nereden başlayacağını bilemiyor. Firmalar da bunu bilip “çok zor” algısı oluşturuyor. Aslında mantık basit.

Makineyi almış olman büyük iş. Domain’i de alıp IP’ye yönlendirdin mi, işin temel kısmı bitmiş oluyor. Bundan sonrası tamamen site tarafı.

Site olayı iki parçadan oluşur:
biri görünüm (tema), diğeri...
Rica ederim yardımcı olursam ne mutlu bana çözüme kavuşmazsa yazın tekrar etiketle beni olurmu ilgileneyim sizle.
Valla hocam büyük ilham verdin millet öyle bir anlattı ki atla deve sandık ama yorumun herşeyi anlattı teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri