Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En yakın mob'un xyz adreslerini bulamadımen yakın mobdan kastın nedir xyz adresleri için distance ile hesaplatabilirsin
Mobadresi ni bulduysan mobları listeletmen lazım xyz offsetleri senin xyz offsetlerin ile aynı olur sen sadece mobınstance adreslerine göre distance ekleyeceksinEn yakın mob'un xyz adreslerini bulamadım
HOCAM OYNADIGIM BR PVP DE WS SIRASIDNA OTOMATIK DALMA DEVRE DIŞI BEN RAKİBE OTOMATİK DÜZ VURMASINI İSTİYORUM VS ATARKEN BUNU YAPMAM MÜMKÜN MÜ ACABAKarakter koşarak bir hedefe doğru giderken Cheat Engine'den 4 bytes ve Unknown initial value olarak arat.
Arama tamamlandığında hedefe doğru koşmayı durdur yani boş bir yere tıkla karakter dursun.
Daha sonra Exact value ayarında "0" arat. Arama tamamlandığında tekrar bir hedefe doğru koşarken bu sefer Increased Value olarak arat.
Sonra yine karakteri durdur ve yine Exact value olarak "0" arat.
Sonra hedefe tıkla ve koşarken yine Increased olarak arat.
Böyle böyle az sonuç kalana kadar devam et.
Çıkan sonuçlardan koşmayı temsil edenin değeri (koşarken) "3" oluyor.
Hedefe giden değer ise, o hedefin kodu oluyor yani mob kodu. (Genelde şu tarz bi kod : 574974. Tabi daha uzun veya kısa olabilir)
O kodu hangi hedefin kodu olarak değiştirirsen ona koşar.
Bu arada bende mob listesinden, bana en yakın olan mob'u nasıl tespit edeceğimi bulamadım.
Float olan değerlere felan baktım ama bulamadım.
Bu konuda yardımcı olabilirsen güzel olur
Ek olarak :
1- Seçtiğin hedefin kodunu gösteren bir değer var.
2- Koştuğun hedefin kodunu gösteren bir değer var.
3- Hedefe doğru koşarken, karakterin koştuğunu bildiren bir değer var (Yukarıda belirttiğim "3" değeri)
Ben yukarıda 2. yi bulmayı anlattım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)