- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 185
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar bilgili arkadaşlardan yardım amacıyla konu açılmıştır.
Metin2'de en yakın hedefe saldırı yaptırmak istiyorum. Karakterin x y z adreslerini hp , saldırı hızı , hareket hızını buldum. Mob olarak en yakındaki mob'un kordinatlarını gösteren adressleri buldum. Max hp ve anlık hp'sini gösteren adressleri'de buldum. Fakat en yakındaki canavara saldırı komutunu gönderecek işlemi bulamadım. Yürüyerek normal bir şekilde gidip saldırmasını istiyorum.
Metin2'de en yakın hedefe saldırı yaptırmak istiyorum. Karakterin x y z adreslerini hp , saldırı hızı , hareket hızını buldum. Mob olarak en yakındaki mob'un kordinatlarını gösteren adressleri buldum. Max hp ve anlık hp'sini gösteren adressleri'de buldum. Fakat en yakındaki canavara saldırı komutunu gönderecek işlemi bulamadım. Yürüyerek normal bir şekilde gidip saldırmasını istiyorum.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,339
- DevLira
- 0
Distance ekleyip playerine en yakın mob vid ine atak yaptırabilirsin
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 185
- DevLira
- 0
Biraz daha açabilirmisiniz ? ilk defa böyle birşey yapıcağım ve hiç bir kaynak bulamadım.Distance ekleyip playerine en yakın mob vid ine atak yaptırabilirsin
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 185
- DevLira
- 0
Entitylist diyorsanız onu hiç bir şekilde bulamadım :/Distance ekleyip playerine en yakın mob vid ine atak yaptırabilirsin
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 185
- DevLira
- 0
Aslında takıldığım kısım hareket işlemi saldırı işlemini yaptıramıyorum. Saldırı foksiyonu hedefe yürütme foksiyonlarını bulamıyorum. üsttede belirttiğim gibi en yakın mob'un x y z adreslerini vs. bulabildim kalıcı olarak ama saldırı ve hareket işlemlerini yaptıramadım nasıl bulunur onu bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.Distance ekleyip playerine en yakın mob vid ine atak yaptırabilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)