mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı RUST Anlık FPS düşüşü

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam dostlar sadece RUST oyununda yaşadığım bir problem var 3-4 yıldan fazladır oynuyorum ilk kez olmaya başladı böyle birşey. normalde 120-144 fps alıyorum fakat 5-10 saniyede bir fps 20 lere düşüyor 2-3 saniye kalıyor ve sonra tekrar 144 e çıkıyor. server değiştirmeyi kendi sunucumda oynamayı denedim. grafik ayarlarını alt üst ettim. arka planda vs birşey açık değil olsa bile ram 32gb rahat bir şekilde kaldırıyor. neyden dolayı olabilir?

EDİT:sorun sadece FPS i 60-65 gibi düşük bir değere sabitlediğim zaman düzeliyor. 70 veya daha yukarı bir fps değerine sabitlediğimde yine aynı sorun oluşuyor.

NOT: vsync (dikey senkronizasyon) açmakta sorunu çözmüyor çünkü fps yine 100 ün üstlerine çıkıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Ekran kartını bir önceki sürümüne döndür . Çözülmez ise tekrar son sürüme güncelle. Yakın zamanda gelen bir güncellemeden dolayı kullandığın ekran kartı modeliyle bir optimizasyon sorunu yaşıyor olabilirsin.
Bunların dışında ;
- İşlemci macununu yenile
- RUST a giriş yaptığından hangi uygulamalar RUST ile birlikte açılıyor buna bak.
- Fanlarını temizle.

Eskiden yüksek FPS şuan düşük FPS alıyorsan ve hala aynı sistemi kullanıyorsan bir şeyleri güncellemen/temizlemen gerekiyor 😁

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri