HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam dostlar sadece RUST oyununda yaşadığım bir problem var 3-4 yıldan fazladır oynuyorum ilk kez olmaya başladı böyle birşey. normalde 120-144 fps alıyorum fakat 5-10 saniyede bir fps 20 lere düşüyor 2-3 saniye kalıyor ve sonra tekrar 144 e çıkıyor. server değiştirmeyi kendi sunucumda oynamayı denedim. grafik ayarlarını alt üst ettim. arka planda vs birşey açık değil olsa bile ram 32gb rahat bir şekilde kaldırıyor. neyden dolayı olabilir?
EDİT:sorun sadece FPS i 60-65 gibi düşük bir değere sabitlediğim zaman düzeliyor. 70 veya daha yukarı bir fps değerine sabitlediğimde yine aynı sorun oluşuyor.
NOT: vsync (dikey senkronizasyon) açmakta sorunu çözmüyor çünkü fps yine 100 ün üstlerine çıkıyor.
EDİT:sorun sadece FPS i 60-65 gibi düşük bir değere sabitlediğim zaman düzeliyor. 70 veya daha yukarı bir fps değerine sabitlediğimde yine aynı sorun oluşuyor.
NOT: vsync (dikey senkronizasyon) açmakta sorunu çözmüyor çünkü fps yine 100 ün üstlerine çıkıyor.
Son düzenleme: