- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,229
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,342
- DevLira
- 234
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Jean Piaget Cape Verde Üniversitesi, Cape Verde'de bulunan özel bir yükseköğretim kurumudur. Bu üniversite, Jean Piaget'in adını taşımaktadır. Piaget, çocuk gelişimi ve bilişsel psikoloji üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan ünlü bir İsviçreli psikologdur.
Jean Piaget Cape Verde Üniversitesi'nin Özellikleri:
- Programlar ve Bölümler: Üniversite, çeşitli lisans ve yüksek lisans programları sunmaktadır. Bunlar arasında:
- Sosyal Bilimler
- İşletme ve Yönetim
- Eğitim
- Sağlık Bilimleri
- Bilgisayar Bilimleri ve Teknoloji gibi bölümler yer almaktadır.
- Uluslararası Perspektif: Üniversite, uluslararası bir bakış açısı sunarak, farklı ülkelerden gelen öğrencilere eğitim imkânı tanımaktadır. Küresel işbirlikleri ve eğitim fırsatları da sağlanmaktadır.
- Pratik Eğitim: Üniversite, öğrencilerinin teorik bilginin yanı sıra pratik beceriler de kazanmalarını teşvik etmektedir. Stajlar ve uygulamalı eğitim programları ile öğrencilerin iş gücü piyasasına hazırlıklı olmalarını sağlar.
- Modern Tesisler: Jean Piaget Üniversitesi, modern eğitim tesislerine sahiptir. Sınıflar, laboratuvarlar ve kütüphaneler gibi imkanlar, teorik ve pratik eğitimi desteklemektedir.
- Gelişim İçin Katkı: Üniversite, Cape Verde’nin eğitim ve kalkınma sürecine önemli katkılarda bulunmaktadır. Yerel halkın eğitimini ve beceri gelişimini artırarak ülkenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına yardımcı olmaktadır.