Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Jean Piaget Angola Üniversitesi

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,229
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,342
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

IMG_2076_A.jpg

Jean Piaget Angola Üniversitesi, Angola'da bulunan özel bir üniversitedir. Bu üniversite, adını ünlü İsviçreli psikolog ve eğitim teorisyeni Jean Piaget'ten almıştır. Piaget, özellikle çocuk gelişimi ve öğrenme süreçleri üzerine yaptığı araştırmalarla tanınır ve bu üniversite, onun eğitimdeki katkılarını ve pedagojik teorilerini temel alarak eğitim sunmaktadır.

Kuruluş ve Tarihçe​

Jean Piaget Angola Üniversitesi, Angola'daki özel üniversitelerden biridir. 2000'li yıllarda kurulan bu üniversite, eğitim alanındaki kaliteyi artırmayı hedefleyerek yükseköğrenim sunmaktadır. Üniversitenin amacı, öğrencilerine çağdaş eğitim sunmak ve onları profesyonel hayata hazırlamak için modern eğitim yöntemlerini kullanmaktır.

Üniversite, Jean Piaget'in pedagojik yaklaşımlarını temel alarak eğitimde yenilikçi ve öğrenci odaklı bir yaklaşım benimsemiştir. Bu, özellikle Angola'daki genç nesillere kaliteli eğitim sağlamak için önemli bir adımdır.

Akademik Yapı​

Jean Piaget Angola Üniversitesi, geniş bir akademik program yelpazesi sunmaktadır. Fakülteleri ve bölümleri, öğrencilerin farklı disiplinlerde eğitim almalarına olanak tanır. Üniversite, Angola'nın eğitim ihtiyaçlarına uygun bir şekilde çeşitli alanlarda eğitim vermektedir. Eğitim, sağlık bilimlerinden mühendisliğe, iş dünyasına yönelik yönetim ve ekonomi bölümlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsar.

Eğitim Anlayışı​

Jean Piaget Angola Üniversitesi, öğrencilere bilgiye dayalı bir eğitim sunmanın yanı sıra, onları analitik düşünme, problem çözme ve bağımsız çalışabilme gibi becerilerle de donatmayı amaçlamaktadır. Jean Piaget'in eğitim teorileri, öğrencilerin aktif öğrenmelerine ve kendi öğrenme süreçlerini keşfetmelerine olanak tanır. Bu, özellikle öğrencilerin eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmelerini ve akademik başarılarını artırmalarını sağlamak için kullanılan bir yaklaşımdır.

Jean Piaget Angola Üniversitesi, Angola'da özel bir eğitim kurumu olarak, Jean Piaget'in eğitim anlayışını benimseyen ve bu anlayışa dayalı eğitim sunan bir üniversitedir. Üniversite, ülkenin eğitim sisteminde yenilikçi ve modern bir yaklaşım getirerek, öğrencilerini geleceğe hazırlamayı hedeflemektedir. Eğitimde kaliteyi artırmak, çağdaş eğitim yöntemleri sunmak ve Piaget'in pedagojik ilkelerini takip etmek üniversitenin başlıca hedeflerindendir.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri