shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cartel Tycoon İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolstoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 110

Tolstoy

Co-Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Konular
451
Çözüm
28
Online süresi
2mo 26d
Reaksiyon Skoru
3,439
Altın Konu
133
Başarım Puanı
249
MmoLira
37,594
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şimdi Xbox Series X/S'de mevcut olan Cartel Tycoon, oyuncuları uyuşturucu karteli hiyerarşisinin zirvesine doğru ahlaki açıdan şüpheli ancak inkar edilemez derecede büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. 80'li ve 90'lı yılların narkotik kültürünün cesur özünü yansıtan bu yönetim simülasyonu, karmaşık ve çoğu zaman zorlu bir deneyim sunuyor. Konu etik kaygılara yol açsa da Cartel Tycoon, Xbox oyuncuları için bazı uyarılarla birlikte türe benzersiz bir dokunuş katıyor.

Cartel Tycoon sizi kaynak yönetimi, karmaşık üretim zincirleri ve rakip kartellerin hain dünyasında gezinme konusunda ustalık gerektiren karmaşık bir strateji oyununun tam ortasına atıyor. Yükselişiniz mütevazı tarlalarda, koka bitkileri yetiştirerek ve kokaini işlemek için rafineriler kurarak başlıyor. Bu mütevazı kökenlerden, geniş bir dağıtım ağını düzenleyecek, yetkililere rüşvet vermenin hassas sanatıyla uğraşacak ve kaçınılmaz olarak hakimiyet için yarışan diğer kartellerle çatışacaksınız. Yeni teknolojileri araştırdıkça, finansmanı titizlikle yönettikçe ve özenle hazırlanmış bir kamu imajını korudukça karmaşıklık giderek artıyor.

Oyunun güçlü yanlarından biri Xbox kumandasına şaşırtıcı derecede yumuşak bir geçiş yapmasında yatıyor. Menüler sezgisel navigasyon için tasarlanmış ve önemli bilgiler her zaman kolayca erişilebilir durumda. Konsol versiyonunun beklenmedik bir avantajı da harika görsel sunumudur. Gelişmekte olan kokain imparatorluğunuzun hayata geçmesine tanık olmak - ürün taşıyan kamyonlar ve uzak diyarlara havalanan uçaklarla - garip bir şekilde tatmin edici bir başarı duygusu sunuyor.

cartel-tycoon-screen-9-1592257711880.jpg

Cartel Tycoon basit bir zenginlik arayışının ötesine geçiyor. İtibar başarınızda kritik bir rol oynuyor. Ya muhalefeti demir yumrukla ezen acımasız bir tiran ya da yerel topluma yatırım yapan ve onların desteğini kazanan karizmatik bir lider olabilirsiniz. Her iki yaklaşım da kendine özgü avantaj ve dezavantajlar taşır. Baskınlar ve baskılar operasyonlarınızı sekteye uğratabileceğinden, yerel yetkililerle iyi ilişkiler sürdürmek çok önemlidir. Oyun, doğrudan seçimlerinize bağlı sonuçlarla dallanan bir anlatıya sahip. Bununla birlikte, anlatının kendisi biraz sığ hissettiriyor. Hikaye kampanyaları daha çok genişletilmiş öğreticiler gibi işlev görür ve karakterler oyuncu ile gerçekten rezonansa girmek için gereken derinlikten yoksundur. Asıl heyecan, imparatorluğunuzu sıfırdan inşa etmekte ve sandbox veya hayatta kalma modlarındaki zorlukların üstesinden gelmekte yatıyor.

Temel oynanış Xbox'a etkili bir şekilde aktarılsa da, konsol sürümünün PC'den doğrudan aktarılmış gibi hissettiği alanlar var. Metinler, özellikle 4K olmayan TV'lerde oldukça küçük olabiliyor. Menüler bir kumanda ile gezilebilir olsa da, bazıları ideal olandan daha fazla kaydırma gerektiriyor. Ek olarak, bazı oyuncular, özellikle türe yeni başlayanlar için öğreticiyi önemli bilgilerden yoksun bulabilir. Bu eksiklikler konsol oyuncuları için PC oyuncularına kıyasla daha dik bir öğrenme eğrisi oluşturabilir.

cartel1.jpg

Tartışmalı konu, dikkate alınması gereken çok önemli bir unsurdur. Cartel Tycoon uyuşturucu ticaretinin şiddetinden ve yıkıcı toplumsal etkilerinden kaçınmıyor. Bu yönleri yüceltmese de, bazı oyuncular temayı doğası gereği tatsız bulabilir.

Cartel Tycoon, sosyal yönetim ve itibar oluşturma unsurlarını da dahil ederek geleneksel yönetim simülasyonu formülünün ötesine geçiyor. Liderlik tarzınız yerel halkla, kolluk kuvvetleriyle ve hatta rakip kartellerle olan ilişkinizi etkiler. Toplumlara yatırım yapmak iyi niyet yaratarak polis denetiminin azalmasına ve daha güvenilir bir iş gücüne yol açabilir. Ancak, halkın ihtiyaçlarını ihmal etmek huzursuzluğa yol açabilir ve potansiyel olarak kolluk kuvvetlerinin dikkatini çekebilir. Sosyal sorumluluk ve acımasız hırs arasındaki bu etkileşim, oyunu taze tutan bir karmaşıklık katmanı ekler.

Oyunda ayrıca yeni teknolojilerin ve üretim yöntemlerinin kilidini açmanızı sağlayan bir araştırma sistemi de bulunuyor. Buna tarım, arıtma teknikleri ve nakliye lojistiğindeki gelişmeler de dahildir. Araştırmaya yatırım yapmak, küresel uyuşturucu ticaretinde rekabetçi kalabilmek için çok önemlidir. Yeni silahların ve güvenlik önlemlerinin araştırılması, rakiplerden ve kolluk kuvvetlerinden gelen saldırıları savuşturmada hayati bir rol oynar.

Cartel Tycoon, çoklu oyun modları sayesinde önemli ölçüde tekrar oynanabilme özelliğine sahiptir.

Cartel Tycoon, Xbox'ta zorlayıcı ve karmaşık bir yönetim deneyimi sunuyor. Bir uyuşturucu imparatorluğu kurmak şaşırtıcı derecede ilgi çekicidir ve oyunun stratejik derinliği sizi saatlerce oyuna bağlar. Konsol portu işlevseldir ancak bazı kullanıcı arayüzü ince ayarlarından ve daha sağlam bir öğreticiden faydalanabilir. Benzersiz ve zorlu bir yönetim simülasyonu arıyorsanız ve olgun temalar konusunda rahatsanız, Cartel Tycoon göz atmaya değer. Ancak, bu türde yeniyseniz veya konuyu itici buluyorsanız, farklı bir strateji oyunu keşfetmeniz daha iyi olabilir.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri