Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamlar dostlar directx9 sonrası resimdeki gibi bir gariplikle karşılaştım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
tr guisimnde vermiyord9 güncellemesini eksiksiz yaptığına emin ol lib ve dll eksik olmadığına artı olarak farklı bi gui dene aynı sorunu veriyorsa d9 güncelemesi hatalı
o zaman gui tasarlaman gerekmekte ps6 dan yapabilirsin extra x y foksiyonlarınıda kontrol ettr guisimnde vermiyor
msaa denedim ama exe açmıyor log veriyor sorry, your system does not support 3d grapichs please check your hardware and system configeration then try again
MSAA denemeyeceksin ekli olan MSAA kodunu deaktif edeceksinmsaa denedim ama exe açmıyor log veriyor sorry, your system does not support 3d grapichs please check your hardware and system configeration then try again
ÖRNEK VEREBİLİRMİSİN ? KALDIRILACAK YERLERİ ?=MSAA denemeyeceksin ekli olan MSAA kodunu deaktif edeceksin