ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı oyuncuya hediye verdirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3ONARCH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

3ONARCH

Level 1
Üye
Konular
8
Çözüm
1
Online süresi
2d 2h
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 6 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
718
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm arkadaşlar lafı uzatmadan aradığım şeyden bahsetmek isterim.

saltanat metin2 oynayanlar bilir eskiden 250 level olduğumuzda ekrana quest penceresi gibi bir şey çıkıp karakter 250 oldu gibi bir şey diyordu bende kendi geliştirmeye çalıştığım servere böyle bir şey yapmak istiyorum ama biraz farklı oyuncu son levele geldiğinde oyuncuya pet verdirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

düzelttiğim questi kullanınız 250 olunca anlık olarak işlicektir

görev foksiyonuda eklenmiştir 1 kere alabilir tekrarlanmaz
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
1734534139302.png

dostum üzerimizde derken ilk defa formlarda yer alıyorum biraz daha açıklayıcı olur musun?
selamın aleyküm arkadaşlar lafı uzatmadan aradığım şeyden bahsetmek isterim.

saltanat metin2 oynayanlar bilir eskiden 250 level olduğumuzda ekrana quest penceresi gibi bir şey çıkıp karakter 250 oldu gibi bir şey diyordu bende kendi geliştirmeye çalıştığım servere böyle bir şey yapmak istiyorum ama biraz farklı oyuncu son levele geldiğinde oyuncuya pet verdirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Bu questi okutup dene dostum.
INDIR

Son düzenleme:
Bu questi okutup dene dostum.
INDIR
linki kontrol edebilir misin indirme sayfasını göremedim de bir de okut derken nasıl yani yeniyim bu işte biraz mala anlatır gibi anlatmanı rica edicem 😃

linki kontrol edebilir misin indirme sayfasını göremedim de bir de okut derken nasıl yani yeniyim bu işte biraz mala anlatır gibi anlatmanı rica edicem 😃
Est cano :)
Dosyayı indir kullandığın fileste /usr/game/share/locale/turkey/quest içerisine at.
Attıktan sonra putty aç, açtıktan sonra cd usr/game/share/locale/turkey/quest kopyala yapıştırıp enterle.
Sonra ./qc hediye.lua yaz oyun içerisinde reload q çek questi dene :D

Est cano :)
Dosyayı indir kullandığın fileste /usr/game/share/locale/turkey/quest içerisine at.
Attıktan sonra putty aç, açtıktan sonra cd usr/game/share/locale/turkey/quest kopyala yapıştırıp enterle.
Sonra ./qc hediye.lua yaz oyun içerisinde reload q çek questi dene :D
teşekkür ederim, verdiğin link şu şekil açılıyor epeydir bilgisayar bile kullanmıyorum siteleri unutmuşum nasıl halledicem😃

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-16-20-43-08-324_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-16-20-43-08-324_com.android.chrome.jpg
    274.2 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri