HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk phase'de yere totalde 12 adet alan atar, bu alanların içerisine girdiğinizde sabit bir hasar yersiniz zor-kolay olacak şekilde değişmek üzere. 12 Saniye arayla ölü olmayan rastgele bir oyuncunun altına alan atar. 20 Saniye arayla oyuncuların altına bir diken atar ve patlayana kadar içinde bulunan oyunculara zor-kolay olmak şeklinde hasar vurur. Boss'un ilk skill'i olan Reflect kısmında Alastor animasyona girdiğinde başlayan bi şekilde oyuncular tarafından kapanma boyunca yediği hasarın yarısını tüm oyunculara yansıtır. Boss'un ikinci skill'i etrafına bir alan patlatır, yiyen oyuncular 3 saniye sersemler ve zor-kolay olacak şekilde bir hasar yerler. Boss'un üçüncü ve son skill'i etrafına ufak alanlar şeklinde yağmur yağdırır ve içinde bulunan oyunculara aynı zor-kolay şeklinde bir hasar vurur. Havuzlar hiç aksaklığa uğramadığı zamanda (Kimse ölü kalmadığı süreç boyunca) 27:30 civarı son alanı atar ve Official oyunda olduğu gibi boss'u köşeye çekip skiller'in mekaniklerini uygulayıp kesebilirsiniz. Kolay-Zor giriş kısımlarını henüz hazırlamadım aynı şekilde ödül kısmını da henüz hazırlamadım, güncelleme ile onları da eklemeyi düşünüyorum.
Yapıyorsun bu sporu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)