mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Offical Alastor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reached
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 934

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• İlk phase'de yere totalde 12 adet alan atar, bu alanların içerisine girdiğinizde sabit bir hasar yersiniz zor-kolay olacak şekilde değişmek üzere. 12 Saniye arayla ölü olmayan rastgele bir oyuncunun altına alan atar.​
  • 20 Saniye arayla oyuncuların altına bir diken atar ve patlayana kadar içinde bulunan oyunculara zor-kolay olmak şeklinde hasar vurur.​
  • Boss'un ilk skill'i olan Reflect kısmında Alastor animasyona girdiğinde başlayan bi şekilde oyuncular tarafından kapanma boyunca yediği hasarın yarısını tüm oyunculara yansıtır.​
  • Boss'un ikinci skill'i etrafına bir alan patlatır, yiyen oyuncular 3 saniye sersemler ve zor-kolay olacak şekilde bir hasar yerler.​
  • Boss'un üçüncü ve son skill'i etrafına ufak alanlar şeklinde yağmur yağdırır ve içinde bulunan oyunculara aynı zor-kolay şeklinde bir hasar vurur.​
  • Havuzlar hiç aksaklığa uğramadığı zamanda (Kimse ölü kalmadığı süreç boyunca) 27:30 civarı son alanı atar ve Official oyunda olduğu gibi boss'u köşeye çekip skiller'in mekaniklerini uygulayıp kesebilirsiniz.​
  • Kolay-Zor giriş kısımlarını henüz hazırlamadım aynı şekilde ödül kısmını da henüz hazırlamadım, güncelleme ile onları da eklemeyi düşünüyorum.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri