Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Burada Bozuk dosyalar dahi olsa, satışta olan dosyayı paylaşılmasına izin veren Hosting yöneticilerinede teşekkürler :D
anlayamadım, satışını yaptığınız dosyalar bozuk mu?

Konu altından tartışmaya devam etmeyin. Devam ettiğiniz taktirde işlem uygulanacaktır.
Adminimizin iletmesine rağmen tartışmaya karşılıklı devam ediyorsunuz bu durum forum elbetteki tartışma alanı falan üslubunuzu bozmaya devam ederseniz gerekli işlemleri sağlıyacağız.

Ayrıca incelemeler neticesinde konu açılmıştır. küfür, hakaret v.b içeriklere devam etmeyiniz

Ayrıca beni yardım istediğim için zorbalamaya çalışan arkadaş, Hüseyin mertin dosyalarını çalıp 100k'dan kiralamaya çalışıyor :D
4 bin Öyro para saymışım senin kola sigara paranla karıştırma artık sigara parası isteyecek kimsende kalmadı kimseyi dolandıracak yüzünde kalmadı diyecemde devam edersin sen

Martysama gayet başarılı bir alt yapı tabiki güncel dosyalarımda martysama üzerinden devam edeceğim bu seni alakadar etmez artık çaldıgın filesle para kazanma devri bitti

anlayamadım, satışını yaptığınız dosyalar bozuk mu?
Hayır. Kullanılan altyapı aynı, içerisinde bulunan sistemler aynı. Sonuç olarak benım altyapım ve satışı aktif olarak forumda var. Neyse ki sana çok fazla çene yormayacağım. Mehmetcanın sana pasladığı 15 20k'lık işler için savunmaya geçeceksindir. Kolay gelsin.

Adminimizin iletmesine rağmen tartışmaya karşılıklı devam ediyorsunuz bu durum forum elbetteki tartışma alanı falan üslubunuzu bozmaya devam ederseniz gerekli işlemleri sağlıyacağız.

Ayrıca incelemeler neticesinde konu açılmıştır. küfür, hakaret v.b içeriklere devam etmeyiniz
Dikkat edelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri